- Konu Yazar
Son düzenleme:
aynı motor bendede var 110 u görüyosan şükret bu hızın üstünede çıkamazsın zaten yokuş aşşağı salmadığın sürece :rendeer:
aynı motor bendede var 110 u görüyosan şükret bu hızın üstünede çıkamazsın zaten yokuş aşşağı salmadığın sürece :rendeer:
saol hepsi boyle diosun saol ama cıkmaya uraşıcam düzde tabi![]()
saolun arkadaşlar saten viraşlı yolda asılmam gaza ama 110 max sati aman varsın gitmesin seneye deiştirim inşlh çok teşekkurler
tamamşyle doğru bi karar yapıcağın en akıllı iş bu olur 1 sene kullan zaten sıkılıcaksın iyice fiyatı düşmeden sat :cat: bu arada aklıma geldi 5 10 km daha hızlanmak istersen performans hava viltresi taktırabilirsin :wiinkk:
saol ama saten egzosu deiştirdim yakıt biraz arttı bide hava filtresini deiştirirsem tamam benzin yetişmezaama bi arştırıyım bu filtre olayını bide iridyum buji takılırmı bu motora bi faydası olurmu bujinin???
bi arkadaşım karbiratör ayarıyla oynayıp hava filitresini de çıkarınca 120 yaptığını söylüyodu ama hiç tavsiye etmem.hem motorun ömrünü bitirirsin hemde ani bi durum sözkonusu olduğunda motoru durduramazsın.151 rs için 90km hız yeterli bence.
r:ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO EGZOSU DEİŞTİRDİM ONDAN AMA SONHIZI DEİŞMEDİ 110 GEÇEMİYORUM BU BENİ SİNİR EDİYOR SİZCE NEDEN GEÇEMİYORUM 110 UU ???? NOLUR TECRÜBESİ OLAN OLMAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM
r:
-Tık Tık--- - -Kim O ?
-Benim,aşk.Aç kapıyı.
-Ya bi yürü git yaa.!