Abi çok sağol ama burda düzgün bir satıcı yok 50 yıllık motor siklet satan adamlar bile ilgisiz saygısız ismini yazarsam izmrliler aksini idda edebilir ama burada ki en iyi yamaha satışı yapan bir firma ya tanıdığım vasıtasıyla gittim peşin alıcaktım ve indirim yaptılar diye sevine sevine gittim gittiğimde mümkün değil diyip ilgilenmediler bile ismini veriyorum tanımam ben kimseyi diyip hiç ilgilenmediler adamlar ciddi anlam da tok adamlar bir yere daha gittim 3 hafta önce aradığım da 3200 fiyat vermişlerdi gittiğimde 3350 dediler eğer istersen siyah rengini ayırmıştık birisi için peşin alıcaksan 3450 ye hemen getilerim dediler ben de telefonda sorduğum da siyah sormuştum ve 3200 demişler di ben de bunu söyledim adamlara ozaman alsaydın dedi bende eyvallah dedim çıktım ertesi gün bir yere daha gittim adam 50 ytl den başka indirim yapmadı abi şimdi ben neden peşin alıyım bu motoru ben de taksit li almak istediğimi söyledim fiyatı direk 4050 ye çıkardı bende almadım eve geldim aydın da mir bayii aradım adam 12 taksit yapıyor ruhsat plaka dahil 3850 dedi 1000 peşin bu arada yani anlatmak istediğim izmir de kahramanlar ve bornova da adam adam yok beni bu motor dan soğuttular her neyse yinede bana fiyat ve taksit öğrene bilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler