MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Lodosum,
bak yine sonbahar imbat bitti artık LODOS zamanı. ES ARTIIIIKKK :)

Lodos modos diolar o kim ben tanımıyom.. Öle bi motorcu mu var yoksa :silent: :silent:?? :queen::queen:

Son düzenleme:
yinemi bekir lem nerede bu adam yakalayın şunu asalım herkez rahat etsin ne kadar çok çomak soktu, ne kadar çok doğruları çözdü, sürelim bunu 10 uncu köye bir daha dönemesin :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yinemi bekir lem nerede bu adam yakalayın şunu asalım herkez rahat etsin ne kadar çok çomak soktu, ne kadar çok doğruları çözdü, sürelim bunu 10 uncu köye bir daha dönemesin :bounce:

Orda da çomaklarıyla su bulsun...... :bounce::bounce:

eğer bu bekirse su yataklarını kurutur susuz gideriz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yakalıcam ya banane...wallace yakalamış yakaladıysa bende şaşırdım baktım o imiş...başkalarıda omu değilmi diye bakmasın

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hıc bırsey demıyorum

nys bunun yerı burası değıl...saygılar

Ne o len köşe kapmacamı oynuyon sitenin içinde millet yakalamaya çalışıyo seni:queen:

OLAY ÇÖZÜLMÜŞTÜR sorun halledilmiş ve mutlu sona varılmıştır :cat: sağ duyu ile yaklaşan herkeze teşekkür ederiz :rendeer: ( topiği temiz tutalım )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
OLAY ÇÖZÜLMÜŞTÜR sorun halledilmiş ve mutlu sona varılmıştır :cat: sağ duyu ile yaklaşan herkeze teşekkür ederiz :rendeer: ( topiği temiz tutalım )
Bizim topiklerimiz herzaman tertemizdir zaten.....:wiinkk::wiinkk:

Semaver sağolsun kimse dayanamıyo.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar