Mobylette - Modifiyeler

Benim arkadaşta vardı modelini unutum 2 gün bende kaldı çalıştırmak için yanda benzin pompasının duğmesi varmış ben ne biliyim mobileti basıyom basımyom çalışmıyor deli olacaktım

bendede vardı bızamanlar devrıyajımı ne bozukmus durukken calısmıodu hep gıtcen ama bole sekıl bısedı hem hıc yolda bırakmadı benı ılk gozarım ama kotu kader aldı elımden onu ahhh ahhh:p:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güvercin sırıtmiş biraz:)

HRC

o medmexin ortasındaki bir cd mi benmi yanlış görüyorum :silent:

arkadasım bunların içinden moifiye diyebilecegin sadece medmex ın yaptıgıdır esas modifiye odur...digerleri hiçbişeye benzemiyo...

bence 4. resim biraz abartılmış.bi düşünsenize,mobiletin motorları görünmüyor,200 lük zealsunla yarışıyor ve geçiyor.:mrgreen:

bence 4. resimdeki mobiletin kayışının dayanıklı olması gerekiyor.o kayış, o motor gücüyle dönüyor.o koparsa,herifte bacak macak kalmaz adam dikiz aynadan bakarken kimin bu bacak der.

ayna yokkı?????:p...............:mrgreen:

motor.jpg

alın size modifiye :)

mobyletti kullanmayan bilmez bu motorun en önemli özelliği yolda bırakmamasıdır çin malı bi motordan 10 kat iidir (test edildi onaylandı)

ya arkadaşlar bence güzel değiller hiç hoş değil o motorda fren var mı ya?------- 165 kmh az bi sürat değil o motorlar için tehlikeli iş..:pr:

ben şunu der şunu bilirim... mobilet ile motor sürmesini ögrenmeyene motorcu demem.. heleki mobilete binmeyene hiç demem.. hey gidi eski günler heyyy.. tek sekmanlar,, aırsaller,, yok kasnak yok 15 15 karburatör. arka dişli ufalt ön dişliyi büyült,, yok 19 cant ince kayış falan.. bide cırcır eksoz çift çıkış.. efsane motor başka söze gerek yok..:cat:

Mrb Karamanlı Arkadaşım Ben Ereğli Den Bizim Burda Da çok Sıpa Delisi Var Benimde Bi Pejom Var Bende Ii Bişeyler Yapmak Istiyorum Bizim Burda Birz Pahalıya Kaçıyo Oralarda Fiyatlar Nasıl Ve Motor Modifiyesi Için Biraz Yardım Edermisiniz şimdiden Teşekkürler

yolll biterr benzinn biterr motordan aldıgımız zevk asla bitmezz

hadii bee motor dedginin ötcekk bu egzosun adı cırcır egzos degill çin çin egzoşşş koçummm çin çin tek tek sayarr tın tın tın diee motorun gidişide artarr gürültüsüz tadı mı çıarr bee ötcek tabee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar