[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

ya ben bişe demek istiyorum ...

2.si
benim neden hiç resmim yok düzgün :salut: :p

3. ve en önemlisi

ya ben oradan çıkarken artçı kiminle binecem derdinden merdivenlerden yukarı çıktım direk bu arada hesabı unuttum :pale: benim yerime kimse ödemişsen pmden solesinde parasını vereyim bole eksik kalmasın sevmem ben pek helale girmiyor neticede...

vayy uyanık vayyy hem gelişi hem gidişi bedavaya getirdi bide çayıda beleş içmiş bir dahaki toplaşmada çaylar senden :mrgreen::mrgreen:

ya ben bişe demek istiyorum ...

2.si
benim neden hiç resmim yok düzgün :salut: :p

3. ve en önemlisi

ya ben oradan çıkarken artçı kiminle binecem derdinden merdivenlerden yukarı çıktım direk bu arada hesabı unuttum :pale: benim yerime kimse ödemişsen pmden solesinde parasını vereyim bole eksik kalmasın sevmem ben pek helale girmiyor neticede...

vayy uyanık vayyy hem gelişi hem gidişi bedavaya getirdi bide çayıda beleş içmiş bir dahaki toplaşmada çaylar senden :mrgreen::mrgreen:

biz çıkarken adam elinde sopa arıyordu demekki seni arıyordu bilseydik söylerdik :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İtiraf ediyorum biz ödemiştik senin hesabı :mrgreen: Hatta şimdi hatırlamıyorum bikaç kişinin daha ödedik sanırım aranızda bi toplayın da bize gerin verin bari paracıkları :queen: :queen:

İtiraf ediyorum biz ödemiştik senin hesabı :mrgreen: Hatta şimdi hatırlamıyorum bikaç kişinin daha ödedik sanırım aranızda bi toplayın da bize gerin verin bari paracıkları :queen: :queen:

ya sen ne paragöz oldun faldan götürüyon burdanda pay istiyon evin eksihi çok heralde :queen::queen:

Ay beni de ağlatacaksınız :salut:

akşam gelmiceklerya şindi bunlar karı koca belediye cadırına gidicekler heralde:bounce::bounce::bounce:

ya sen bizim herşeyimizi bilir oldun yahu :queen: aynen :queen:

Son düzenleme:
Eee kahvaltımızı yaptık resimlerimizi de yükledik....

Artık haftalarca bu yaptığımız kahvaltı ile orucumuzu tutacağız....

Peki ya ne zaman bozarız bu orucu ?

Eeee Artık yavaş yavaş iftar vakti yaklaşsın diyorum benim gözüm MT ye Karnım yemeklere acıkmaya başladı...

En kısa zamanda en kalabalık iftarda görüşmek dileği ile....

Herkese iyi geceler ben zıbarıp yatıyorum....Kız cadı sende yat hadi dünyayı Dracula'ya bırak onun çıkma saati geldi...İn süpürgenden de gir yatağına üstünü de ört yat hadi bakalım Başşş Başşş.....

Son düzenleme:
Eee kahvaltımızı yaptık resimlerimizi de yükledik....

Artık haftalarca bu yaptığımız kahvaltı ile orucumuzu tutacağız....

Peki ya ne zaman bozarız bu orucu ?

Eeee Artık yavaş yavaş iftar vakti yaklaşsın diyorum benim gözüm MT ye Karnım yemeklere acıkmaya başladı...

En kısa zamanda en kalabalık iftarda görüşmek dileği ile....

Herkese iyi geceler ben zıbarıp yatıyorum....Kız cadı sende yat hadi dünyayı Dracula'ya bırak onun çıkma saati geldi...İn süpürgenden de gir yatağına üstünü de ört yat hadi bakalım Başşş Başşş.....

için çayları atın havanızı sonrada yatıp uyuyun ohh valla :p:p

ifter yakında yapıcaz inşallah azıcık sabır ramazan yeni başladı :cat:

ben meydanı drakulaya bırakırmıyım bee hem o çekinir benden çıkamaz ortalığa ben varken :bounce::bounce:

için çayları atın havanızı sonrada yatıp uyuyun ohh valla :p:p

ifter yakında yapıcaz inşallah azıcık sabır ramazan yeni başladı :cat:

ben meydanı drakulaya bırakırmıyım bee hem o çekinir benden çıkamaz ortalığa ben varken :bounce::bounce:

Süpürgenin sapları dökülsünde havada kal inşallah sonra yatağına düş ve uyu fazla kalma burada Ghost Busters (Hayalet Avcıları) sektör değiştirmiş artık Cadı avlıyorlar seni de tutup götürmesinler :mrgreen::p:p:p

Süpürgenin sapları dökülsünde havada kal inşallah sonra yatağına düş ve uyu fazla kalma burada Ghost Busters (Hayalet Avcıları) sektör değiştirmiş artık Cadı avlıyorlar seni de tutup götürmesinler :mrgreen::p:p:p

enemm bana bedduamı ettin sennn...:pale::pale:
hayatının hatasını yaptın çekeceğin var benden :p

cadı avcılarıyla anlaşmam var bana dukunmuyolar :bounce:

Fotoğraf nerde dicem ama artık yuh diceksinz o yuzden demiyorum ..

Fotografım nerde ? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar