- Konu Yazar
başlıktada belirrtiğim üzere tek kişilik bir gezi ama tamamiyle aniden gelişen bi gezi oldu. bu hafta sonu izin almayı planlamıştım ama iş yoğunluğundan izinde alamadım benim gezme işide yattı diye düşünüyordum ki, aileminde cumartesi sabahtan bursa orhangazideki akrabalarımıza gitmesiyle bende akşam işten erken çıktım. çıkmadan yenikapıdan biletimi ayırttım.:cat: çünkü en kısa zamanda ulaşmam gerekiyordu. resimler şimdilik sınırlı ilerde bu gezinin biraz daha geniş zamanlısını yapmak nasib olursa orda daha güzel resimlerle görüşürüz inşallah.. bu arada geri dönüş bileti kalmadığı için, gelirken yalova topçulardan arabalı vapura binerek gebze eskihisara geçtim. ailem arabayla izmitten dolaştı.onlardan tam iki saat önce eve vardım.:cat: üstelik hızda 70-80 km aşmadım.

canavarı sıraya soktum bekledim.:queen:

inince hava karardığı için pek resim çekme ihtimalim olmadı. net bakmadım ama yalovadan sonra yanılmıyorsam 30 km kadar bi yol katettim orhangaziye, ordan tekrar yalovaya geçtik gece çünkü kalacağımız yer yalovanın bi köyüydü.:cat:
artık sabah keyif zamanı:cherry:

artık hava kararmadan geri dönüş yolu başladı. hava çok rüzgarlıydı.

güzel yurdumun manzarasına bakarmısınız

canavarı sıraya soktum bekledim.:queen:

inince hava karardığı için pek resim çekme ihtimalim olmadı. net bakmadım ama yalovadan sonra yanılmıyorsam 30 km kadar bi yol katettim orhangaziye, ordan tekrar yalovaya geçtik gece çünkü kalacağımız yer yalovanın bi köyüydü.:cat:
artık sabah keyif zamanı:cherry:

artık hava kararmadan geri dönüş yolu başladı. hava çok rüzgarlıydı.

güzel yurdumun manzarasına bakarmısınız

Son düzenleme: