bunaldım işten... bi yalova - bursa yapayım dedim ;)

başlıktada belirrtiğim üzere tek kişilik bir gezi ama tamamiyle aniden gelişen bi gezi oldu. bu hafta sonu izin almayı planlamıştım ama iş yoğunluğundan izinde alamadım benim gezme işide yattı diye düşünüyordum ki, aileminde cumartesi sabahtan bursa orhangazideki akrabalarımıza gitmesiyle bende akşam işten erken çıktım. çıkmadan yenikapıdan biletimi ayırttım.:cat: çünkü en kısa zamanda ulaşmam gerekiyordu. resimler şimdilik sınırlı ilerde bu gezinin biraz daha geniş zamanlısını yapmak nasib olursa orda daha güzel resimlerle görüşürüz inşallah.. bu arada geri dönüş bileti kalmadığı için, gelirken yalova topçulardan arabalı vapura binerek gebze eskihisara geçtim. ailem arabayla izmitten dolaştı.onlardan tam iki saat önce eve vardım.:cat: üstelik hızda 70-80 km aşmadım.

canavarı sıraya soktum bekledim.:queen:

inince hava karardığı için pek resim çekme ihtimalim olmadı. net bakmadım ama yalovadan sonra yanılmıyorsam 30 km kadar bi yol katettim orhangaziye, ordan tekrar yalovaya geçtik gece çünkü kalacağımız yer yalovanın bi köyüydü.:cat:

artık sabah keyif zamanı:cherry:

artık hava kararmadan geri dönüş yolu başladı. hava çok rüzgarlıydı.

güzel yurdumun manzarasına bakarmısınız

Son düzenleme:
abi :) Süper Bende ehliyet aliyim gitmediğim yer kalmıcak özeniyorum sizi yaa :) Motor var icraat yok.. :) Süper bu arada motorun ne marka ve kac cc ? 150 ?

motoru park edişin dikkatimi çekti,emeğine sağlık dostum....:)

evet her zaman öndeki arabanın yan aynalarından görüncek şekilde park ederim veya takip ederim.:cat: sağolasın
abi :) Süper Bende ehliyet aliyim gitmediğim yer kalmıcak özeniyorum sizi yaa :) Motor var icraat yok.. :) Süper bu arada motorun ne marka ve kac cc ? 150 ?
:cat: 150 cc dostum ama dün bu kadar da kolay olmadı rüzgar çok etkiliydi bazen çok zor anlar yaşayabiliryorsun. heleki boğaz köprüsünü geçerken.:cat: ama tabiki daha iyi bi motosikletle daha güvenli sürüş yapabilirsin.:cat:

güzel gezi yapmışsın.yalnız şu mangallı resimleri koymayın lütfen:) görünce kötüleniyorum:queen:

mCk

ama arkadasım ferıbot ıcın sırada bosuna beklemıssn motorlular yaya bolumnden odeme yapıp gırebılıor

ama arkadasım ferıbot ıcın sırada bosuna beklemıssn motorlular yaya bolumnden odeme yapıp gırebılıor

:cat: içeri girerken ödeme yaparken sıra yoktu bu feribota biniş sırası. o dediğini normal arabalı vapurda yaptım:cat: yani topçulardan bindiğimde.

Tebrikler :) Tek kişi de olsa gezmek güzel :)

teşekkürler. dediğim gibi zaman kısıtlı bu kadar oldu. daha geniş zamanda daha iyisi resimlerle yazmak isterdim. inşallah oda olur.:cat:

güzel gezi yapmışsın.yalnız şu mangallı resimleri koymayın lütfen:) görünce kötüleniyorum:queen:

aklımada geldi aslında ramazan ramazan :queen: ama elimde fazla resim olmadığı için bir iki tane koyuverdim.:cat: daha çok mangal resmi vardı:queen:

Son düzenleme:
Tek kişi olmanın da zevki ayrı.Kazasız sorunsuz sürüşler.

bu önümüzdeki yaz bende gidicem ALLAHın izniyle.
yenikapıdan idoya binip yalovaya geçicem yalova taşköprüye gidicem.

feribot bileti için motosiklet ücreti ne kadar verdiniz??

Motosikleti
ZX12R
cok seker bi scoooter in war...allah cc kaza bela vermesin...:rendeer:

bu kadarmi foto cektin .....? :pale:

off yine mangal yine mangal, afiyet bal olsun:mrgreen: Hep böyle tadını çıkarman dileğiyle:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar