kardeş inanmayın 80 90 yapanlara diyosun ama yokuş aşağa bile 85 yapıyo yeminle. :S banada geçen sene babam hediye etmişti 100kh yani gayet düzgün bi şekilde kullandım düreklü uzun yolda hız yaptım 4. viteste .|. başka hangi türlü nasıl motor açılır. ne yapıcam ben. Kardeşimle motora bi biniyorum sanki elfireni çekilmiş gibi65 e zor varıyo 2kişi
bende mondial 100 kh almak istiorum sizlerden bilgiler alıyorum ama hiç iç açıcı görünmüyor yani alıyım mı almayım mı sorumu cvplarsanız memnun olurum tşk
arkadaşlar bende siyah mondi var 100lük taş gibi motor binmesini bilirseniz ben arkama rüzgarı alarak 130u gördüm sonra inanmayabilirsiniz yanlış bi sibop ayarı motorumu yavaşlattı.hız yapmak isteyenler motor dişlisini büyültebilir ve iyi bi ustaya götürüp sibop ayarı yaptırın.şunu söleyin ama 3 te ve 4. viteslerde hızlı gitsin diyin yaptırırken.benden bukadar
arkadaşlar ayrıca egzozlarınızı açtırın çok süper ses çıkıyo.egzozun içindeki iki susturucuyu alsınlar ve güsel bi abarth egzozu kaynattırın hasta olacaksınız sese
arkadaslar ben 1bucuk senedir mondi kullanıyorum ve memnunum.yokus asagı ruzgarı alarak 120 yaptı.duz yolda ruzgarsız havada 100u cok rahat buluyor motorum baskada gitmiyo