Kararsız Er-5
arkadaşım er.5 tabiki gs 500.den ustun yanlız unutmaki er 5 parça sorunu yaşarsan sezonu bitirmek zorunda kalırsın gs 500 de öyle sorun yok .
parçalarını suzukı aş de bula bilirsin
Ne kadar zamanda geliyor????
geliyor derken japonya kastetmedim, herşey istanbulda var bolca, bulunduğun yerdeki bayiye telefon ettireceksin, yada fax, kargoya verecekler, kargo ne kadar sürecek ya 1 ya 2 gün
Arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım...bugün 2001 Suzuki GS 500E için el sıkıştım...23.000 km de 5.500 ytl ye anlaştık....açıkçası forumda yapılan karşılaştırmaları bir süredir takib ediyorum(Suzuki-Kawasaki) sonuçta bence önemli olan kullanacal kişinin deneyimi-beklentileri ve en önemlisi bütçesi....
bu arada motoru aldıkta daha acemiyim...korkutmadı değilde...ama nasıl başlarsan öyle gider demişler değil mi? kullanımla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim....kazasız ve keyifli sürüşler..![]()
vitesli motor kullanmadıysan daha önce hiç düşünme bile kullanmayı kullanıcaksanda düşmeyi maddi ve manevi hasarları göze alıcaksın
digi_boy26
sen alıyormusunda fikir soruyorsun satıyormusun.
anlamadım:silent:
hava soğutmalı gs500'ümle antalya fetiye arası sahilden 60-170km/s arası hızlarda yol ve trafik elverdiğince gittim.(temmuz başında)
gayet istikrarlı, atak, torklu ve dengeli yani çok zevkliydi.
Benim gs500 tercih etmemin nedeni şasi (frame) görüntüsü,arka disk fren,arka tek amortisör ve görece ekonomik yakıtıdır ve bir de yoshiden gelen homurtusudur
ama tercih sebebiniz +beygirler ise daha düşük yıllı nerdeyse aynı fiyatlara 600-750 lik canavarlara bakmanızı öneririm.
cbf500 ile bugün 30 km yol yaptım(bugün arkadaşım aldı),http://img407.imageshack.us/img407/4414/photo001019yn.jpg
çok güzel bir motosiklet,honda kalitesi her türlü kendini belli ediyor,vitesler pamuk gibi,detaylı test edince görüşlerimi yazarım:cat:
abisi inşallah çalışmalarımız sürüyorbiraz daha nakite ihtiyacım var ama gönlümde er-5 var açıkcası
gs500'de benzin göstergesi varmı ya da er-5'te ?![]()