gökcan arkadaşa selamlar... ben bianchi cosmos 110 ile servise defalarca gittim birçok problemi oldu ama yol yapmaz demiyorum,sadece servise git gel çok uğraştırıyor çabuk parça eskitiyor ve çabuk yıpranıyor, parça parası derken zaten kalite motor parasına geliyor... bende ıspartdan önce konyaya 1gün sonrada konyadan hareket edip izmire ulaştım inanmayana video ve resimlerle ispata hazırım, aynı şekilde kargo ile anlaşamadığım için çıktım yola, yol boyunca arıza açmadı, gel görki 1 hafta sonra izmirde peş peşe arızalara yol açtı,yani sözüm ona çin üretimi değil sadece çin malı olan motosiklete para vermeyin derim kymco bu konuda çok daha ileride bu arada motosiklet 37 bine geldi çalışıyormu çalışıyor,24 binde motor kompres yapamıyor diye açtık segman paramparca silindir cizikler içinde silindir rektefe oldu 1 boy büyük piston ile kurtardım... alacak olanlar bir daha düşünsün... aynı sokakta komşumda honda var 78 model ve sıfır alınmış;yalnızca 1 kez piston ve segmanlar değişmiş,ufak tefek sorunlar giderilmiş 2007 model çin malı yolda bırakır o motor bırakmaz karar sizin...