kazadan sonra

abooo abı ne edı verdın sen yaa
buyuk gecmış olsun aman dıkkat edın bu aralar kazalar artıyor fazla hız yok

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim kısa zamanda yeni motorunla yollarda olman ümidi ile. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir mt den beyin cerrahi rigel(berkant) kardeşime çok teşekkür ederim şuanda izmir buca devlet hastanesinde bakıma aldı beni tekrar filmlerim çekildi herşey pozotif check up sonucunda gelmişken tüm kontrolleri yaptı sağolsun,ayağıma gelince yarın alçıdan çıkacak kırık kaynamış bisorun olmadığını söyledi ortopodi uz,buca seyfidemirsoy hast,dr çalışanlar ve hemşirelere göstermiş oldukları yakınlıktan ötürü kendilerine teşekkürlerimi borç bilirim

Aman Ümmet abi dikkat et cerrahlar kesip biçmeyi çok sever aman şuranda da ben varmış gelmişken bir alalım der falan uyma sen :) şaka bir yana çok güzel bir davranışta bulunmuş biz de senin adına teşekkür ederiz...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer:geçmiş olsun

Ümmet Perkitan'a durmak yok :queen: :rendeer:
2 dakka otur yerinde de iyileş abim :p

Motosikleti
Dl650vstorm
ümmet abi geçmiş olsun.:rendeer:Allahtan senin için acil şifalar vede piaggio x9 veya burgman dilerim şööle sıfır km. fb plakalı:queen:tekrar geçmiş olsun abim.

Ne demek Ümmet Abi. Bizim için seni ağırlamak bir şereftir. Bir eksiğimiz olursa hemen söyle lütfen.

Geçmiş olsun Ümmet abi. Yeni gördüm. Ben de düşünüyordum neden Kırıkkale ye uğramadı diye?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun Ümmet abi. Yeni gördüm. Ben de düşünüyordum neden Kırıkkale ye uğramadı diye?
teşekküredrim sebebini öğrenmiş oldun yasin hocam,ama geçti sayılır geçen hafta alçı alındı şimdi şiş var ayakta inene kadar fazla basamıcam üzerine 2-3 hafta sürer sanırım.

Ümmet çelebi
geçmişler olsun
sağlık durumunun vaziyeti havran motor dostlarından bu gün öğrendim.
Allah birdaha göstermesin kardeşim. Sana yardmcı olan tüm arkadaş ve sağlık ekibine teşekkür ederim Allah razı olsun onlardan.
Tekrar geçmiş olsun.

GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
MOTOSİKLETDE 3 KURAL VARDIR
1 LİMİTİNİ BİLECEKSİN
2 HERKES DÜŞER
3 HERKES MUTLAKA DÜŞER

Ümmet abi geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Rigel(Berkant bey) alanen insanlara hava atmayıpta, özelden Ümmet abiye mesaj atmanız ne mükemmel bir davranış. Allah sizden de razı olsun.Ne güzel bir site ve ne güzel insanlar.Allah hiçbirinizib yokluğunu göstermesin.Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar