30 Ağustosda şehitlerimize Bir Görevde Bizden

amacım polimik yaratmak yada ortamı germek değil.. hatta topik açıldığından beri gelemesem de kendimce bişeyler yapma gayreti içindeyim... Gene de umarım katılımın güzel olduğu bir ziyaret yaşarsınız...

Amacının kotu olmadıgını bılıyorum bende tartısmak ıcın yazmadım zaten sadece nedenlerı belırttım acıldıgından berı guncel kalması ıcın ve katılım olması ıcın yaptıklarının farkındayım tesekkur edıyorum ama ne yazıkkı bu durum ne kadar oyle degıl desemde kanıma dokunuyor.Burası boyle umarsamazlık ıcındeyken ulkemı dusunmek bıle acı verıyor...

valla arkadaşlar bu durumda hırtlık bende :) ama bende zamanında fark etmedim böyle bir etkinlik olduğunu fark etseydim 3-5 gün kala değil daha erken açardım bu topiği ama malesef bende geç haberdar oldum...:pale:
bu arada benimde yarın işlerim var ama 2 saat ayıracak kadar vakit bulmak için baya debeleştim ve yarın 2 saat içinde olsa ordayım :cat::cat:

mıllet katılım bu kadarmı böyle bir güneee?????????????:?:??:?::?:?:?:?

GüNCeLLLLLLLL

arkadaşlar çok güzel ve onurlu bir işin altına imzanızı atmışsınız hepinizden allah razı olsun.:rendeer:

aranızda olmayı çok isterdim ama ailevi sebeplerde ötürü aranızda olamayacam çok üzgünüm:salut:

umarım beni bağışlarsınız tekerleriniz düz bassın.

arkadaşlar çok güzel ve onurlu bir işin altına imzanızı atmışsınız hepinizden allah razı olsun.:rendeer:

aranızda olmayı çok isterdim ama ailevi sebeplerde ötürü aranızda olamayacam çok üzgünüm:salut:

umarım beni bağışlarsınız tekerleriniz düz bassın.

yok abi bağışlamıyoruş sende gelmezsen olurmu hiç :p:p
şaka şaka abi sen zaten işin olmaza koşarakta olsa gelirdin eyvallah :)

arkadaslar hepinizi saygıyla selamlayarak baslıyorum mesajıma, yarın ki ziyaretimize saat 14 olarak karar verildiyse bizde seve seve göğsümüzü gere gere bizim için kanlarını canlarını feda etmiş ŞEHİTLERİMİZE bir avuç dua için orada olacagız. ancak bnm şöyle bir mazuratım var yarın sabah 10:30 gibi bi ameliyata girmem lazım ama elimden gelen herseyi yapacagım olabildikce elimi hızlı tutarak sizlerle olacagım inşallah. ancak arkadaslar avrupa yakasında toplanacagımız yere kesin bir karar verin hala avrupa yakasından gelenler nerede bulusacak karsıdan gelen kardeslerimizi nerede karsılayacak karar veremedik!!! bn şimdi cıkmak zorundayım ancak sabah ameliyattan önce ve sonra sürekli takipte olacagım...

saygıyla kalın...

aman hocam pardon :cherry: yalnız acele ediyim derken hastayı telef etmeyin Allah korusun :) hastayada geçmiş olsun bu arada :) saygılar... :)

yok kardes ameliyatı bn olmayacam bn yapacam:cherry: hastaya gecmiş olsun inşallah:queen::queen:

doktorum civanım aman hastayı sağlama al öyle gel bu arada avrupa yakası toplantısı karara varamadı her5alde yer olarak en kötü ihtimalle şehitlik girişinde buluşuruz bi yer ayarlayamazsanız şehitlik girişinde olabilirsin :)

arkadaşlar herkeze iyi geceler yarın görüşmek üzere sabah tekrar bakıcam topiğe inşallah katılım dahada artar ve avrupa yakası buluşma noktası bulmuş olur :)

Son düzenleme:
güncellll arkadaslar yeni oturabildim bilgisaya r basına konuyu güncelleyip cıkacagım sabaha cavap yazarım artık hadin AEO

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar