Motorumun yanını sürttüm :(

üzülme genç adam, sürtülen motopisiklet olsun.:bounce: senin şaseye bişiy olmasın. büyüyünce ne gülersin bu yazdıklarına be biliyonmu:queen: bi keresinde bizim peder bont çanta tamir etmişti, sahibi gelemiyomuş tükkana, bana dediydi götür diye, sallaya sallaya götürürken köşesini wurup kırdıydım çantanın. sakız yapıştırıp üstünü kurşun kalem tozuyla griye boyamıştım, 17 sene oldu hala ses seda çıkmadı:p takma kafana. dikkatli ol, kaza yapma yeter. o saçlarıda kestir.:bounce:

üzülme genç adam, sürtülen motopisiklet olsun.:bounce: senin şaseye bişiy olmasın. büyüyünce ne gülersin bu yazdıklarına be biliyonmu:queen: bi keresinde bizim peder bont çanta tamir etmişti, sahibi gelemiyomuş tükkana, bana dediydi götür diye, sallaya sallaya götürürken köşesini wurup kırdıydım çantanın. sakız yapıştırıp üstünü kurşun kalem tozuyla griye boyamıştım, 17 sene oldu hala ses seda çıkmadı:p takma kafana. dikkatli ol, kaza yapma yeter. o saçlarıda kestir.:bounce:

ne yani arkadaşta sakızlamı yapıştırsın kırılan parçaları :queen:

Bir Motorcunun Başına Gelcek En Kötü Şey Motor Hakkı Bitti Demesi. :pale:
*- Motorunu Motorcuya ver
*-Büyük Sözü her zaman olmasda Dinle.

babanı yumuşatmak için kediden kaçtım kaldırıma sürttüm baba de benm babam olsa hiç bişe demez yaptırız der... :)

Son düzenleme:
o saçlarıda kestir.:bounce:

Heil Kuvvetmira!

Heil_Hitler.gif

Türkçe konuşun yaw anlamıyoruz. Hitler çıkmış sahneye kaçalım kıyım yapabilir :p

Mersin İl Temsilcisi
1. Motoru baban sana bir daha vermesin.
2. Baban motoru o veya bu şekilde yaptırır.
3. İleride motorun olursa sakın arkadaşına verme.
4. Motosiklet kullanman Türkçe kullanımın gibi kötüyse, bu motor işlerini tamamen unut.

hakikaten yaaa, türkçesi bozuk mu acaba "falan", sadece arkadaşının falan babasına "neyse falan " iyi b*k yemiş " "falan" demiş falan filan :bounce::bounce::queen::queen::queen:

yanlış. hiçbir şekilde motor emanete verilmez. diyelim ki verdin. alanın en ufak kazasında motosiklet kendinin olur. bu bir kuraldır.

salih abi yazdın yine yasayı.. sana kanuni salih abi diyelim biz... kanunen :p

şimdi senin motorun sürtük mü oldu yani :queen::queen::queen:

hişşt emanete vermiş ama "o" hala yengemize biniyor :queen:

Türkçe konuşun yaw anlamıyoruz. Hitler çıkmış sahneye kaçalım kıyım yapabilir :p

sorun etme, biz seni annıyoz -falan- :queen:

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun , motorunu kimseye vermemeyi prensip haline getirmelisin hele birde babanınsa daha kötü :) , çizige gelince macun falan attırma istediğin gibi olmaz sonra parana yazık olur değiştir grenajları kırılma vs birşey olursa değiştirdiklerinde yedekte kalmış olur tekrar geçmiş olsun :cat:

Türkçe kullanımım da nerede hata var bilmiyorum. Ama kötü olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca çok yardımcı oldun sağol yani :pr::farao:

türkçen kötü değil felaket adamım bütün cümler falanla başlıyo filanla bitiyo ayrıca o resimdeki sen misin ne o öyle rockcılara mı özendin kaç yaşındasın sen yaw

geçmiş olsun dostum. bencede babana doğruyu söylemelisin canınıda fazla sıkma cana geleceğine mala gelsin.beterin beteri var. Allah beterinden saklasın... saygılar...

türkçen kötü değil felaket adamım bütün cümler falanla başlıyo filanla bitiyo ayrıca o resimdeki sen misin ne o öyle rockcılara mı özendin kaç yaşındasın sen yaw

rapçi olcak o rapçi, kestirecek saçları, terletir hem kaskla. bi heyecanla yazmış sürtünce, türkçeside ondan öyle muratcanın, yoksa çok düzgün yazıyo, takip ediyorum ben.

Babanı ancak ve ancak 30'lu yaşlara geldiğinde anlarsın.
O seni düşündüğü için, motor konusunda sana biraz ters davranabilir.

Babana gerçeği söyle, bir de babana -"Baba, aslında çok büyük bir ders aldım, bir daha motorumu kimseye vermeyeceğim." dersin.

Babalar bu tür lafları çok severler.

Grenaja bir macun çektir, sonra pempe renkli bir macun daha var, boyacı bir de ondan çeker.Bir astar, bir boya...Motor pırıl pırıl olur.

emanet atın canı g...ndedir derler. bir kere arka jantımı parçaladılar bi kere sinyalimi kırdılar artı dşürp çizenleri saymıyorum bile artık babama ble vermiyorum motorumu kim darılırsa darılsın tek sözüm şu insan karısını başkalarıyla paylaşmaz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar