Acil Ducati Desmosedici RR arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende var sağa yatmış, karenaj ve alternatör kapağı boyalı.. ayna ya kaynak attırdım orjinal i yoktu :p

umarım bulursun, ki bulamassan spor motoya gidip kemal abiyi bul..
o seni ithalat sorumlusuyla görüştürücek muhtemelen (sanırım harun beydi)
söylentilere göre 250 adet desmosedici nin tamamı sahibini bulduğu için ve yüksek bi talep olduğu için 2. seri 250 üretiliyormuş.. belki sanada kısmet olur:wiinkk:

harun bey yerine burcu hanım geldi ... amerikadan...
he birde kemal beyde kalmadı:) inal, metin , mustafa ve burcu var..

hee bu rada bu motor yok ikinci eli hiç yok:)

Son düzenleme:

GKN

o zaman honda ya devam murat :)
hem siz demiyomuydunuz honda hayat onda die :p

selam,

dedigini isteyene degil! istediklerine veriyorlar...

Her ülkeye belli bir kontenjan verildi ve Türkiyemin icinde oldugu süpeli...

zaten oturma odasinin vitrini icin, 1098 al daha iyi.
kolaygelsin...

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Benim garajda bitane olucaktı bi bakıverim :p

Zeda3000 abi sen gelip niye almıyosun dukatini necbi abi bi içeri bi dışarı yoruyosun :) jant şeridini kim çekmisse çok güzel çekmis :p

Motorumu sana emanet etmistim , tatildeyim nasil aliyim motoru:) Motor ne guzel kapali garajda dursun. bir sey olmaz.

Bu arada Desmosedici RR ikinci eli bir cok avrupa ulkesinde hatta amerikada mevcut bir kac bin dolarlik nakliye masrafi ile bayiler bir birlerine satiyor. Kalani da vergisi . Ducati ve KTM resmi sitelerinden bayiler uluslarasi ozel satilik motorlari gorebiliyor diye biliyorum.

Bulup, getirmek için Ducati'nin Türkiye distributörünün dişli birileri olması gerek. (Bakınız Ferrari, o kadar pahalı ve sınırlı üretim ama 7-8 ay beklersen arabayı büyük ihtimal alırsın, adamların İtalya ile ilişkisi çok iyi). Bu gibi aletler koleksiyoncuların ilgi alanı olduğu için para kesin çözüm olmaz.

Bildiğim kadarı ile Ducati'yi spormoto getiriyor, web siteleri kapalı, kızıltopraktaki motorları da Mototaş'a vermişlerdi en son, durumları şüpheli yani. Ducati gibi bir markanında, BMW gibi showroom'u test motorları vs olması gerekir. Umarım iyi bir distributor bulurlar.

Bende 848 ile ilgileniyorum İstanbul'da bir yerlerde görebileceğim bir motor var mı acaba?

Bildiğim kadarı ile Ducati'yi spormoto getiriyor, web siteleri kapalı, kızıltopraktaki motorları da Mototaş'a vermişlerdi en son, durumları şüpheli yani. Ducati gibi bir markanında, BMW gibi showroom'u test motorları vs olması gerekir. Umarım iyi bir distributor bulurlar.

Bildigim kadarıyla spormoto ktm'ninde dispiritörüydü. Umarım gelecek olan dispiritör firma ducati ve ktm'ye yakışır hizmetlerde bulunur.
Ducati önemli degilde ktm için üzüldüm:pale: :p

Son düzenleme:

boy

Sen önce patlamadan 1000RR kullanmayı öğren de :farao:

bence 70000€ nun iki katıdır o ötv kdv de kat 100000 i geçer kimse 5000km de aleti 30000€+ ucuza satmaz bence...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demaks motor vardı onlardada ducatı satısı var dıe bılıorm hatta orada berna var oranın sahbınn kızı o yardımcı olabılr kanısındayım

----------

Demaks Ducatiyi biraktigindan beri isler biraz garip yuruyor acikcasi. Serviste parca sikintisi yok ama ithal parcalareda bekleme suresi kacinilmaz.

KTM nin ise su avantaji var KTM yetkili tamir serviside ana bayi yi beklemeden parca ithal edebilir. Direk KTM merkezden hizmet aliyorlar. KTM nin servis agi cok daha kuvvetli.

Bu arada Desmo istemesen KTM nin yeni super SS motoruda hicte yamana atilacak cinsten degil. Tavsiye ederim. Fiyat acisindan da daha uygun.

KTM RC8 1190 cc .

2008_KTM_RC8_5.jpg

KTM_RC8_8.jpg

forum ahalisi olarak gene kafaya alınıyoruz herhalde ? cevaplara bakarak bi türlü kesitremedim 70 bin lik motoru motosiklet.net mi arıyolar ....

forum ahalisi olarak gene kafaya alınıyoruz herhalde ? cevaplara bakarak bi türlü kesitremedim 70 bin lik motoru motosiklet.net mi arıyolar ....

Yok kafaya alınmıyoruz aYe arıyorsa vardır altında bişeylerde dikkatimi çeken milletin olayı ya geyiğe sarması yada başka şeyler tavsiye etmesi.
Adam zaten karar vermiştir sizin söylediklerinizde kararından dönmez.
Para var huzur var adamda abicim istediğini alır :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar