senin fikrin nedir senin fikrinide alalım bi?
bence avrupa yakasından geleceklerde eyüpte falan bulusup sizi bekleyelim ordan birlşip beraber gecelim şehitliğe, isterseniz birazdan şehitliğe gidip yollara girişlere falan bakabilirim
arkadaslar şimdi şehitlikten geliyorum güvenlik amiri Said Albayrak beyle görüştüm tören 14 te degil sabah 10 da imiş yıllardır hep bu saatte yapılıomus sadece gecen yıl ufak bi aksaklık olus saat 11 de baslamıslar yaklasık bir saat sürüyomus. ayrıca kalabalık olursa güvenlik nedeniyle polisin almama ihtimali varmıs ama malesef fazla kalabalık görünmüyoruzr: velevki kalabalık olursak saat 9 dan önce vatan caddesindeki mezarlıklar müdürlüğünden izin almamız gerekiyormuş. gel gelelim sonuca saat 10 daki törene kimler nereden nasıl geleceklerini bildirebilir veyahut topicte acıldıgı gibi saat 14 te orda oluruz hem kalabalık olmaz hemde izin falan gerekmez kendimiz Yasin okuruz sonra isteklere göre takılırız...
saygıyla kalın
güncellll.....
öncelikle böyle bir düşüncenin ve bu tip etkinliklerin sahibi siz dostlarıma merhaba diyor ve sözü fazla uzatmadan ...
onlarki bizler için toprağı ve hürriyetleri için canlarını veren kardeşlerimiz mehmetçiklerimiz buradan kalkıpta onlara bir dua okumaya giden dostlarımın yanında inşallah ben ve murat kardeşim de olacaktır teş...
herkeze iyi geceler....
aslında madem böyle bir organizasyon fikri vardı keşke daha önceden topik açılsaydı... sanırım benim gibi bir çok kişi özellikle haftasonu programını önceden yapıyor. Bu ziyareti gerçekleştiren arkadaşlar haklı olarak katılımın az olmasına kızıyorlar ama en basitinden ben asla anlık kararlar alamam mutlaka 1 hafta öncesinden programlamam gerekiyor bazı özel sebeplerden...
Arkadaşın biri kahvaltı olsa daha çok kişi gelirdi diyerek bi laf atmış ama onu kızgınlığına veriyorum.. O topik nerdeyse 11 günlük dikkatini çekerim..
aslında madem böyle bir organizasyon fikri vardı keşke daha önceden topik açılsaydı... sanırım benim gibi bir çok kişi özellikle haftasonu programını önceden yapıyor. Bu ziyareti gerçekleştiren arkadaşlar haklı olarak katılımın az olmasına kızıyorlar ama en basitinden ben asla anlık kararlar alamam mutlaka 1 hafta öncesinden programlamam gerekiyor bazı özel sebeplerden...
Arkadaşın biri kahvaltı olsa daha çok kişi gelirdi diyerek bi laf atmış ama onu kızgınlığına veriyorum.. O topik nerdeyse 11 günlük dikkatini çekerim.. Ayrıca bakalım kaç kişi gelecek o kahvaltıya da. Eski tecrübelerimden biliyorum ki geliyorum un % 80 ni gelmez![]()