30 Ağustosda şehitlerimize Bir Görevde Bizden

umarım güzel bir ziyaret olur. Ben o gün için geçen haftadan planlanmış bir mevlüte katılacağım . Gerçi sebep aynı.. şehitlerimiz.. bu seferlik MT nin yanında bedenen olamıcam ama ruhen hep yanınızdayım.. Bizde uzaklarda bi yerlerde ruhlarına YASİN okumayı uygun gördük....

Katılım gösteren herkeze teşekkür ederim.

kesinlikle çok yerinde bi organizasyon yürekten tebrik ediyorum sizi
cumartesi işten erken çıkma fırsatım olursa kesinlikle orda olurum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayağımın durumundan dolayı aranızda olamayacağım şehitlerimize allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır ve dayanma gücü versin,

Arkadaslar biz cumartesı saat 13:00 gıbı caddebostandan hareket edecegız ve E-5 yolunu takıp ederek Bogaz koprusu,Zincirlikuyu,Mecidiyeköy,Haliç uzerınden Edirnekapı Şehitligine varacagız.Avrupa yakasından katılacak arkadaslar bu yol istikameti uzerınden bıze katılabılırler.

umarım güzel bir ziyaret olur. Ben o gün için geçen haftadan planlanmış bir mevlüte katılacağım . Gerçi sebep aynı.. şehitlerimiz.. bu seferlik MT nin yanında bedenen olamıcam ama ruhen hep yanınızdayım.. Bizde uzaklarda bi yerlerde ruhlarına YASİN okumayı uygun gördük....

Katılım gösteren herkeze teşekkür ederim.

hepimizinkini ALLAH kabul etsin inşallah poyraz abi... saygılar

iş işin kilyosa gitme durumum var her halikarda tanışacaz inş:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

eyvallah abi

Son düzenleme:
görmeyenler olabilir arada güncel çekelim lütfen... :wiinkk:

bizimde katkımız bu olsun bari....

hepinize taşakkürler arkadaşlar böyle bir günde tüm katılımcıları bekliyorum...

arkadaşlar şehitliğe geldiğimizde saat 13:40-14:00 gibi olacak zaten bir kaç motor olucağından birbirimizi fark ederiz :)

arkadaşlar şehitliğe geldiğimizde saat 13:40-14:00 gibi olacak zaten bir kaç motor olucağından birbirimizi fark ederiz :)

arkadasım sunu belirtelimde aman zorluk olmasın orda. Şehitligin önünde yol calısması var tek şeritten veriollar galiba trafigi ve o günkü askeri tören dolayısıyla falan trafik kargaşası olabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) gece gece murat abi gaza getirdi :)
ama tabi yne de haklıyım ben :)
hadi yeme içme başlıklarına ilgi göstermiyosunuz bari buna ilgi gösterin .. diye yazmıştım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar