30 Ağustosda şehitlerimize Bir Görevde Bizden

arkadaşlar yanlız_kurt isimli arkadaşımdan aldığım duyumu sizlerle paylaşıyor ve şehitlerimize bir görevde biz yapalım diyorum ve tüm M.T aliesini bu etkinliğe davet ediyorum....

Arkadaslar 30 Ağustos günü Edirnekapı Şehitliginde saat 14:00 toren yapılacağını ögrendim.
Eger sizlerde uygun görürsenız bizde o torene katılalım. Hem rahmetli şehitlerimizi anarız hemde 30 Ağustos kutlamış oluruz.
Bu yapılacak tören resmi bir tören değil yalnız bireysel olarak çesıtli grupların ve şehit ailelerinin orada olacağı bır tören olacak...

Buluşma tarihi : 30 Agustos 2008
Buluşma yeri : Caddebostan Mıgros Arkası Park Yeri
Buluşma Saati : 12:30

Arkadaslar gunun onemı zaten bellı 30 agustos zafer bayramı hem bu gunu topluca suruş yaparak kutlamak hemde ardından azız sehıtlerımızı zıyaret etmek ıcın musaıt olan herkesı beklıyoruz...

Çok güzel bir düşünce,gelemesekte kalben,ruhen ve dualarla orada olacağımıza emin olabilirsiniz.Katılanlara şimdiden iyi yolculuklar...

Gönül isterdiki hep beraber olmak. Mesafe uzak.
Katılımın çok olması dileğimle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazıklar olsun mt
bu başlığa verdiğiniz değer bu kadar mı ??
:pr::pr:

murat abi benim evim edirnekapıya yakın olduğundan buluşma yerine gelmeyeceğim ama edirnekapıda sizin gelceğiniz saatte bulunacağım geliş saatinizi bildirirsen bende ona göre gelirim teşşkkrler

Beyler böyle bir organizasyon yaptığınız için tebrikler..

Malesef gelemeyeceğim , ama sizi yürekten kutlarım..

5 kişi geldi 10 kişi geldi diye muhasebe yapıp kafanızı yormayın bence , gelecek olan tüm arkadaşlarla bu güzel etkinliği gerçekleştirin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sizlerle birlikte olmak çok isterdim ama şehir dışında oldugum için katılamayacagım

Türk halkının değer yargıları yıllardan belli örselene en son bu hale geldi, Atatürk, şehitlerimiz, bayrağımzı, ulusumuz, bağımsızlığımız uluslararası sermayenin ülkemizdeki elleri ile yavaş yavaş yeni nesile unutturuluyor.

Adamlar ta Avusturalyadan Çanakkaleye geliyorlar biz şu 30 Ağustos gibi önemli bir anma gününne verdiğimiz desteğe bak.

Üstsüzlerin motorsiklete bindiği başlıkta kopan fırtınaya ba birde bu başlığa bak

Yazık olacak yazık çocuklarınız torunlarınız aklınız nerdeydi diye soracaklar

arkadaslar bnde avrupa yakasındayım ve oldukca yakınım Şehitliğe buradan katılacagaım inşallah sizlere.. bu arada gercekten MT den böyle bir ruhsuzluk beklemezdim galiba yanlıs tanımısım MT yi...

güncel........

Son düzenleme:
evet bu organizasyon olsamı olmasamı derken demekki olmuş
emegi geçen arkadaşlara teşekkürler
inşallah bende aranızda olacağım

avrupa yakasında nerde karsılayalım sizi?

güncellllll....

Son düzenleme:
Arkadaşlar, inanın orada olmayı çok fazla istiyor olmama rağmen çalışıyorum olduğum için maalesef gelemem :( malum biliyorsunuz, bu ülkede bu tip organizasyonlar için izin verilmez kimseye. Ama Fenerbahça-Galatasaray maçına gidicem desem altıma araba verirler :(.

"BU ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN VE İÇİNDE YER ALAN HERKESE TEBRİKLER"

Arkadaşlar, inanın orada olmayı çok fazla istiyor olmama rağmen çalışıyorum olduğum için maalesef gelemem :( malum biliyorsunuz, bu ülkede bu tip organizasyonlar için izin verilmez kimseye. Ama Fenerbahça-Galatasaray maçına gidicem desem altıma araba verirler :(.

"BU ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN VE İÇİNDE YER ALAN HERKESE TEBRİKLER"

dualarla yanımızda ve ŞEHİTLERİMİZİN yanında olursun sende kardedşim...

işlerimi ayarlarsam :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

abi ayarla şu işleri gel pazara kalmadan tanısalım inşallah:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar