arkadaşlar, standart göstergeler sizi yanıltmasın, bu makinanın 130km gibi hızlara çıkması rüyadan öte bişey değil.. benim xt'nin dijital gösterge 190km gösterirken gps ten okuduğum hız 153km dir, 48 beygirlik makina yokuş aşağı 153km yapıyor ve o hızlarda rüzgarla nasıl bir savaş verdiğinizi anlatamam. eski motorum 200cc lik bir enduroydu çin malı, ön dişli 15 ti ve yokuş aşağı gördüğüm max hız 118km idi, o yüzden 130km gibi hızlar gösterge yanıltmasından öte birşey değil, inanmayana gps takıp gerçek hızlarını gösterebilirim.
1.ci - 130 km Rüyaysa ben hergun uykudayım demektir
2ci - dijital göstergeler zaten sasma olasılı cok fazla ,ki tvs nin gostergesi mekanik + ben bir mekanik bakımcıyım 13 yıl gösterge ve kadranlarla ugrastım , ve küçük aydınlatma lambalarını değitiriken sırf merakımdan dolayı göstergeyi dagıttım , sonuç ne dersiniz -km tam anlamıyla kalite ,dagılma , kırılma, şaşma olmaz ,malzeme kalitesi 10 numara , bir kez daha taktir ettim .
3.cü diyorsunki sasar , daha gecen sene dikili donusu abim 99 model slx dogan la , ben motorumla 70 km boyunca ortalama 125 kmh ( kimi zaman 130 bazende 120 ) o yolda kapıstık sadece km ne kadar dogru diye ,arada hemen hemen hıc fark yok 2 yada 3 km dısında
4.cu olarak suan motorum 32 000 km de ve hala tık yok (yag ,filitre ,göstergedeki kücük lambalar ) degısenı bozulanı yok zincir dişli bile degişmedi hala tas gibi ve sanırım 10 000km daha zincir dişli degiştirmem
ve kücükbir itiraf şuan motoru fazla yıprattımdan (32 000 km az degil ) olsa gerek 125 de zorlanıyor
Ama verdigim 4200 tl değdi