- Motosikleti
- Mondial Virago 50i
Şu ümitsiz yazını okuyunca sana hak vermedim değil. Bende hatırlıyorum bir 'benzin protesto' tişörtü bastırmayı bile becerememiştik. Fakat ne bileyim insan böyle eli kolu bağlı, birileri canını yitirirken tepki vermeden duramıyor. Mt adına olur buradan birkaç kişi olur küçücük bir tepki bile olsa vermek gerek. Hani şu son kazalardan ve ölümlerden öyle etkilendim ki (pekte etkilenmem aslında vicdanım bayağı taşlaştı ama sanırım konu motosiklet ve insan olunca...) birşeyler yapasım var, ne olursa olsun, küçücük ve/veya büyük, yeter ki şu sorumlular azıcık utansın. Medya ve maymunları dönüp baksın iki dakika...
Ben icraat adamı değilim, lider hiç olamam, çok iyi muhalif olurum orası ayrı. Fikir senden çıktı tut ucundan deseniz kimse arkamdan gelmez. Hani yazıyorum belki sevilen, sayılan birileri tartışmaları dinler hadi arkadaşlar şunu yapıyoruz kim benimle der, işte o zaman her neye karar verildiyse arkasındayım, çok basit azıcık para toplayalım bir gazeteye vicdanları sarsacak bir yazıyla ilan verelim deseniz ona da razıyım.
Ben icraat adamı değilim, lider hiç olamam, çok iyi muhalif olurum orası ayrı. Fikir senden çıktı tut ucundan deseniz kimse arkamdan gelmez. Hani yazıyorum belki sevilen, sayılan birileri tartışmaları dinler hadi arkadaşlar şunu yapıyoruz kim benimle der, işte o zaman her neye karar verildiyse arkasındayım, çok basit azıcık para toplayalım bir gazeteye vicdanları sarsacak bir yazıyla ilan verelim deseniz ona da razıyım.
Son düzenleme: