Kardeşim manyakmısınız siz.Sakın ha kendiniz sübap ayarı yapayım demeyin.O öle hemen kapağı açıpta yapılmıyor.İlk önce statör kapağında kocaman vida vardır.Tornavidala onu açıp içine lokma anahtar sokarak sağa doğru sıkışıncaya kadar çevirmeniz falan lazımki bunuda siz yapamazsınız.En iyisi bu işlerden iyi anlayan bi ustaya götürün:cat:
Subap ayar işi usta işidir, kesinlikle serviste yaptırın. Ayrıca yakıt için ise Kullanım Klavuzuna dikka t edin ve SADECE KURŞUNSUZ KULLANIN!!!
digiboy sen kendin bir üstad mısın bir otorite misin bilmem ama fikrin neyse onu söyle yeter. başkalarına "kınıyorum, al biri daha " gibi cevaplar yazarak ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Burası bir forum sayfası, herkes görüşlerini yazmakta serbesttir, seninde kimseyi kınamaya hakkın yoktur. Yaz kendi görüşünü, soruyu soran da ne isterse onu yapar zaten.
Forum içerisinde "Sen neden kurcalıyorsun motorunu" akılın mı yok demek! yerine;
bu: http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
Linke bir göz atarsanız ve bu linklerin çoğalması haricinde bir fikriniz yoksa kimseyle boşuna uğraşmayınız rica ederim...
Saygılar...
Son düzenleme: