50 60 km de bi en dinlendim zaten köy yolu bozuktu yok sigara molası filan ama düz temiz yolda gidersin sadece bunu sorduğun iyi oldu akşam eve döndüğümde ama gelirken 110 km yol geldim hiç durmadan ewet akşam eve geldiğimde kayıştan sanki gaza yuklenimnce bi ses çıkıyodu 3 4 kere bu oldu ertesi gün merak ettim gaza tekrar yuklendim öle bi ses olmadı sordum tamirciye normal hiç bişi yok dedi evet gerçekten rahat bi motor iyi günlerde kullanmanı ve kazasız günler dilerim.üstadlar foruma yeni üye oldum bende an 125 aldım bana bazı konularda yardımcı olurmusunuz ?
bu motorla kaç km yol yapabilirim yani çok uzun olmayan 300 350 km lik gezilere çıkabilirmiyim topicteki gezinti resimlerini gördüm resimleri gönderen arkadaşlarda ortalama 300 km yol yapmış fakat galiba dinlene dinlene yapılmış biraz bilgi verirmisiniz bu konuda sonuçta bi scooter olduğunu biliyorum ama motor çok rahatsanki heryere gidebilcekmişim gibi geliyor ama bu daha ilk motorum ve motorlardan pek anlamam geziye çıktığımda elimde kalmasın motor herkese saygılar
otobanda giderken bi ara motor sağa doğru çekiyodu ama çok ilginç yolun eğiminden dolayı tabiki biizm mütahitler arabalara göre yapıyo araba 4 teker ve yanakları olsun lastiklerin ebadı olsun farklı ama motor öle değil sağa çekince motor bende mecbur dirksiyonun soluna yuklendim ve yavaşlamak zorunda kaldım ayrıca dünde belediye bi çalışma yapıyodu her yer asfalt sadece kazdığı yeri toprakla kapatmış yolda giderken tam o esnada motorda yatmıştı hafif kaydı ve kendini topladıaman sakın her gün yeni bi tecrübe ediniyoruz ...
Son düzenleme: