Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mikrop teki mi 60 avro yoksa çiftimi...
çiftiyse makul bir fiyatta o yüzden...
buraya yazarsan sevinirim teşekkürler.
Bu postu görünce açtım telefonu sordum evet yanlış hatırlıyormuşum.
Çiftini 45 euro ya almış:), çok iyi bir fiyat orjinal aynayı da sormuş tanesi 70 euroymuş bu bilgiyide ileteyim :wiinkk:

:silent::silent::silent::silent::silent:

09.00 la 16.30 arası sürüyor bu eğitimler ve ikişer günlük..

fiyat olarak dağlar kadar fark var ya:silent:

Honda'nın eğitiminin kesinlikle çok daha profesyonel olduğundan eminim. Ancak bu kadar parayı vermeye değer mi o konuda bir fikrim yok.

Honda'nın eğitiminin kesinlikle çok daha profesyonel olduğundan eminim. Ancak bu kadar parayı vermeye değer mi o konuda bir fikrim yok.

Evt, bazı arkadasların o eğitime vereceğin okadar parale benzin al, müsait alanlarda kendi kendine çalış daha verimli olur düşüncesindeler. Haklı olabilirler:cat:

Çiftini 45 euro ya almış:), çok iyi bir fiyat orjinal aynayı da sormuş tanesi 70 euroymuş bu bilgiyide ileteyim :wiinkk:

peki nasıl alabiliriz gerçekten baya uygun fiyat yurtdışı fiyatlarıda 21 avro teki çifti ediyor 42 e baya aynı, alalal yanlışlık olmasın :) kawasaki z moto diyoruz yane...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evt, bazı arkadasların o eğitime vereceğin okadar parale benzin al, müsait alanlarda kendi kendine çalış daha verimli olur düşüncesindeler. Haklı olabilirler:cat:

bahsedilen eğitim hondanın verdiği ise kendi kendine çalışmakla kıyaslanamaz alınması faydalı katılan tanıdıkların referansı ile söylüyorum, ayrıca kaska verilen paralar ile de 20-25 depo alınır kanaatindeyim :p

bazı eğitimler içinse katılırım amatör çalışmalar

Eğitimi Ankara'da aldım. 380YTL fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.

Ulusan Motor, www.motorokulu.com
Tel: 0312 440 1717

bende bu eğitimi almayı düşünüyorum
ehliyetim var ve vitesli motor sürebiliyorum ama anca sürebiliyorum :mrgreen:
neler yapılıyor eğitimde? hangi motorlar kullanılıyor? tavsiye ediyor musunuz yoksa kendim ucuz yollu bir motorla alıştırma yapsam daha mı iyi olur?

yardım edebilirseniz sevinirim.

arkadaşlar bi arkadaşla birlikte www.er6turkiye.org isimli bi site kurduk , amacımız www.ninja650.com tarzı bi siteyi türkiyede hayata geçirmek , daha yeni olduğu için eksiği çok , ancak forumda motosikletlerimiz ile ilgili bi çok şey paylaşabiliriz , duyurulur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
peki nasıl alabiliriz gerçekten baya uygun fiyat yurtdışı fiyatlarıda 21 avro teki çifti ediyor 42 e baya aynı, alalal yanlışlık olmasın :) kawasaki z moto diyoruz yane...
Ben alır yollarım diyeceğim ama bayrama kadar çok yoğunum bu aralar. :pale:

arkadaşlar bi arkadaşla birlikte www.er6turkiye.org isimli bi site kurduk , amacımız www.ninja650.com tarzı bi siteyi türkiyede hayata geçirmek , daha yeni olduğu için eksiği çok , ancak forumda motosikletlerimiz ile ilgili bi çok şey paylaşabiliriz , duyurulur

Hayırlı olsun, yerimizi alalım o zaman.

evet arkadaşlar etrafınızda er6 kullanan arkadaşlar varsa onlarada haber verin , herkes gelsin bi sinerji oluşturalım :)

bahsedilen eğitim hondanın verdiği ise kendi kendine çalışmakla kıyaslanamaz alınması faydalı katılan tanıdıkların referansı ile söylüyorum, ayrıca kaska verilen paralar ile de 20-25 depo alınır kanaatindeyim :p

valla ben hesaplayıp 1000 ytl olan fiyatı görünce "ulan bi tane böle 2nci el yürüyen , sadece vites öğrenebileceğim bi 150-250 lik abuk subuk marka bi motor mu alsam , düşşekte kalksakta içim acımaz " dedim kendikendime ve sora gereksiz bi düşünce olduğunu farkettim akabinde:p:p:p

runner ı ma binerim daha ii:) üstünede para verip hondaya gitcez , belli oldu:)

evet arkadaşlar etrafınızda er6 kullanan arkadaşlar varsa onlarada haber verin , herkes gelsin bi sinerji oluşturalım :)

eylül sonu , bayram sonrası kısmetse bu sinerjiye bende bi enerji katıcam:p

şimdiden tam destek:cat:

Son düzenleme:

Süper bi düşünce. Ben de hemen üye oldum.

bende bu eğitimi almayı düşünüyorum
ehliyetim var ve vitesli motor sürebiliyorum ama anca sürebiliyorum :mrgreen:
neler yapılıyor eğitimde? hangi motorlar kullanılıyor? tavsiye ediyor musunuz yoksa kendim ucuz yollu bir motorla alıştırma yapsam daha mı iyi olur?

yardım edebilirseniz sevinirim.

Hocam benim motor tecrübem yoktu eğitime katıldığımda. O yüzden acaip faydalı oluyo dicem ama sana pek bi faydası da olmayacak olabilir. Nası açıklama? :p
Anca sürüyorumun anlamı sürebiliyorum ama tecrübem yok, 1-2 defa sürmüşümdür anlamında ise katıl bence. Hem adamlarla anlaşıp daha kısa süreli bi eğitim de ayarlayabilirsin. Eğitimde çeşit çeşit motor var, kimi eski kimi yeni.

Son düzenleme:

bu arada bende aradım sordum aynaların fiyatını 55 avro dedi zmoto, arkadaşın tanıdığı var heralde :)

ER6iNbay il fotodaki aynalari sormustum z-moto da kawasaki spor ayna olarak satılıyo ikisine 90euro mu 130 euro mu ne demişlerdi. Hatirlarsin belki fuarda heryerde ayna arıyodum o yuzden =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla tanıdığı da olabilir, fiyatı karıştırmışta olabilir bilmiyorum 45-55 euro yinede iyi fiyat yurtdışından iyi.

Yaa arakdalar 3-4 saat önce bi ER6F'in tepesindeydim, makina canavar sahibiyle prensipte anlastık hayırlısıyla enkısa zamanda alacagım. Motorda bosta bire geciişte bisarsıntı ve tak sesi gelioo bu mormalmidir? bi problem olabilir mi ? yani ER6 sahipleri, bende de oluyor diyorlarmı bu durum için?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Sarsıntı dediğin vites geçişinde traaaaak diye bir sesse gayet normal :) Şanzıman düştü sanıyorsun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar