Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Lastikler ise ince olduğu için;
1.Yol tutuşu azdır
2.Virajlarda istediğin gibi yatamazsın düşebilirsin (Özellikle ıslak zeminde)
3.İnce olduğu için çok komik görünebilir arkadan Racing değil de Community gibi görünebiliyor plaka ile oynandıktan sonra mutlaka 130 luk bir lastik takılmalı

Ayrıca ek olarak jantlarını Beyaz renk yaparsan çok dikkat çekebilirsin :wiinkk:

Yol tutusu lastik kalinligiyla degil kalitesiyle ilgilidir.
Virajlarda (islak zemin dahil) orjinal lastiklerin performansi cok cok iyidir , hatta sonradan takilan kalin lastikler virajlarda motoru hantallastirmaktadir.

Orjinal lastik ve yatabilme kapasitesine ornek olarak:
[YT]7OOpE7fBw28[/YT]

CBr125 in max hızı 135 diye biliyorum ....

Benim gibi bi amatör 150 yaptı. Usta abilerim 170 i gördü 170 i gören bilidğim insan geçmişte forumda olan CRAZYYUSUFCUK dur.

Senin motorunda vardır bir arıza ondan 135 üzerine çıkamıyorsun ben düz yolda 140 hep görüyorum

Benim gibi bi amatör 150 yaptı. Usta abilerim 170 i gördü 170 i gören bilidğim insan geçmişte forumda olan CRAZYYUSUFCUK dur.

Senin motorunda vardır bir arıza ondan 135 üzerine çıkamıyorsun ben düz yolda 140 hep görüyorum

arkadaşım 150 yaptığında devir saati kaçbin devirdeydi yazarmısın?!!!

ayrıca yalanlamak gibi olmasın ama cıbırın 170 km hıza çıkabilmesi için 13000 devir değil 16000 devir çevirmesi lazım ki 12000 devirde devir kesici devreye giriyor...

aklıma birşey daha geldi şimdi cıbıra bir şekilde 5 hp güc kazandır daha sonra ön dişliyi %13 kadar büyüt sende çıkarsın 170 km hıza

Son düzenleme:
arkadaşım 150 yaptığında devir saati kaçbin devirdeydi yazarmısın?!!!

ayrıca yalanlamak gibi olmasın ama cıbırın 170 km hıza çıkabilmesi için 13000 devir değil 16000 devir çevirmesi lazım ki 12000 devirde devir kesici devreye giriyor...

aklıma birşey daha geldi şimdi cıbıra bir şekilde 5 hp güc kazandır daha sonra ön dişliyi %13 kadar büyüt sende çıkarsın 170 km hıza

Ben 150 yaptığımda devir saati 11000 devirdeydi. 170 yapan abinin ne zaman yaptığını hakkaten yapıp yapmadığını bilmiyorum ama çok çok usta birisi yapmış olabileceği kanaatindeyim

Kıyamet alameti bunlarrr... :):):)

internetteki videolarda bile 170 yok..
150 bile çok nadir..

150 yi gördüm kalkıpda koca forumda yalan söyleyecek değilim ama 170 den emin değilim tabi o 170 belki 165-160 da olabilir ama ben 150 yi gördüm rüzgar çok iyiydi deponun da üzerine yattım ve 145 i zormalaya başladım motoru hiç oynatmadan sabitledim veeeee 150.......:wiinkk:

Arada bir 97 oktan doldurun 95 ile karıştırın bide yaz bitmeden bi uzun yol yapın motoru devirli kullanın sizinkide açılır :D

senden başka bu hızı yaptım şu hızı yaptım diyen yok kardeşim ne yalan söliyim inanmakta zorluk çekiyorum

ayrıca motorun açılması bölemi oluyormuş devirsiz doğru düzgün kullanmadım 97 oktanda kattım uzun yol desen 11 saat motorun tepesinde istanbuldan karamana geldim 900 km yol yaptım sanırım yeter ama hala neden böle

güzel kardeşim ben sitede bazı ustalara sordum o hızı yapmaz diyoooo en fazla 135-140 arası oynar diyo

6. vitesi yemiyo benimki dedim zaten 6. vites uzamak için değil motoru rahatlatmak için dedi

senden başka bu hızı yaptım şu hızı yaptım diyen yok kardeşim ne yalan söliyim inanmakta zorluk çekiyorum

ayrıca motorun açılması bölemi oluyormuş devirsiz doğru düzgün kullanmadım 97 oktanda kattım uzun yol desen 11 saat motorun tepesinde istanbuldan karamana geldim 900 km yol yaptım sanırım yeter ama hala neden böle

güzel kardeşim ben sitede bazı ustalara sordum o hızı yapmaz diyoooo en fazla 135-140 arası oynar diyo

6. vitesi yemiyo benimki dedim zaten 6. vites uzamak için değil motoru rahatlatmak için dedi

Tamam yakında video ya çekicem merak etmeyin ama şimdilik kameram yok bunu kanıtlıycam tüm topiğe. Eğer vaktin varsa beraber benim servise Şirinevler Oto Severin yanındaki Yamaha Aydın Motor a gidelim seni orada bi usta ile tanıştırayım onla bi konus sende anlarsın beni.

:farao: Bu motorda 170 göremezsiniz... Redline ı iki kere gecmiş olması lazım.. Kim demişse yalan demiş

Tamam yakında video ya çekicem merak etmeyin ama şimdilik kameram yok bunu kanıtlıycam tüm topiğe. Eğer vaktin varsa beraber benim servise Şirinevler Oto Severin yanındaki Yamaha Aydın Motor a gidelim seni orada bi usta ile tanıştırayım onla bi konus sende anlarsın beni.

kardeşim ben karamandan çıkamam ksr bkm sen ustanı algel karaman'a bana anlatsın

:farao: Bu motorda 170 göremezsiniz... Redline ı iki kere gecmiş olması lazım.. Kim demişse yalan demiş

ha şöle ya:cat:

gerçi sende yalancısın olum sende 140 gördüm diyon:p:p:queen:(şaka deyerum ha yanlış anlama)

Ben 150 yi gördüm kendi görüğüme şahid olurum başkalarının söylediğini savunmuyorum

ben duzde 120 gordum. yokuş aşaa vursam belki 135 140 gorurum. hadi arka teker buyuk benim 130 luk ondan oturu 150 ye yuvarlıyalım (ama hala yokuş aşagı) ama 170 de ne oluyor yahu?

Hem ustelik de ne gereksiz yani bizim alet 100 den sonrasını kaplumba ivmesiyle tırmanıyo 0 dan 170 e heralde 45 dakikada falan cıkar

ben duzde 120 gordum. yokuş aşaa vursam belki 135 140 gorurum. hadi arka teker buyuk benim 130 luk ondan oturu 150 ye yuvarlıyalım (ama hala yokuş aşagı) ama 170 de ne oluyor yahu?

Hem ustelik de ne gereksiz yani bizim alet 100 den sonrasını kaplumba ivmesiyle tırmanıyo 0 dan 170 e heralde 45 dakikada falan cıkar

Kardeş senin aleti bilmem ama benim alet yokuş da felan değil direk düz yada hafif eğimli yolda 150 yi benle gördü motorda ekstra olarak takılmış hava filtresi,iridium buji vs vs motor parçaları yok sadece sürekli bakım görmüş temizlenmiş uzun yola çok çıkmış iyi ellerde kullanılmış, orjinal Yamaha 5VL egzoz takımış, Pirelli Sport Demon 130/70-17 arka lastik takılı. Tüm varlığı bunlar ama gel gelelim geçen gece 01.30 sularında boğaziçi köprüsünde sol şeritte motor sabitleyip ulaşabildiği son hıza ulaşmasını bekledim deponun üzerine yattım öndeki siyah camdan yolu izlemeye başladım sanki motor kendi kendine gidiyormuş üzerinde adam yokmuş gibi oldu köprünün çıkışına doğru bir baktım hiiiiiiiiiiiiiiii 150 olmuş dedim vay............... sonra da çok çok Topkapı rampasında 140 gördüm o şekilde eve döndüm daha ne olsun dedim demdekki yokuş aşağı vursam 160 görücem he bide rüzgar olayını atlamamk lazım o gece hiç rüzgar yoktu he bi de arka lastiğim o gün takılmıştı zincir ayarlanmıştı ve 4 gün önce de yağ değişmişti. Hepsi bu

sen diosunki:
ben cbr 125 le falconu tokatlarım..(söylediğin süratler itibariyle)
bende 2 sini kullanmış biri olarak bunun bence imkanı yok..
derim

Kimisi demiş 150 yi görmüyor düz yolda kimisi demiş 170 gören var...

150 görmüyor diyen arkadaşlarla buluşalım artçı alıyım.

130 gördüm artçıyla eğimli yolda tek başıma 150 yi eğimli yolda çok rahat görüyorum fakat 155 en fazla gideceği yani ondan sonra zaten devir kesici giriyor bende.

Düz yolda ise 2 kişi 125i rahat görüyorum tek başıma ise düz yolda 140 ı geçemedim daha.Yağını değiştiriyim tekrar deniyeceğim.

170 görme hikayesini çok duydum 2 tanesiyle çıktım köprü çıkısı yokuş aşağı 2 side geçemedi beni ne yazık ki hayallerinizi yıkmak istemem ama.Yok karbüratörü deldik yok iridyum buji var yok kit var 170 görüyorum diyen arkadaşlar da varsa buyursun gelsin 1.köprü çıkışı yokuş aşağı gidelim benim motorun görüp görebilceği en yüksek hız 155 tir ve üstüne Rossi de binse en fazla hafif olduğu için 156 görür o kadar fark etmez.

170 görende varsa nolur şuraya bi video koysunda bende benim motorun üstüne benzin döküp yakıyım onun videosunu koyıyım millet eğlensin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar