[Antalya - MT]

çok
çok
çok
çok
çok
çok
çok güzel bi geziydi yollar da süperdi gelemiyen herkesi andık kankamında dediği gibi bi dahaki sefere daha çok olmamız dileğiyle:)

Ohhh Ramazan yok.. fatiih yok.. her toplantıya gelioalrdı bugün gelemediler.. bi gezelim eğlenelim demişler bence :) :mrgreen:

ramazan bey yannış düşünüyorsunuz biz allahın izniyle bikaç yere daha gidecektik ama siz yoksunuz diye günaha girmeyelim hep beraber olunca bol bol gezeriz dedik kahrolduk yukarıda ağıt yaktık yas tuttuk ::crying::
ama bidahaki gezide allahın izni ile kasklarımızı takıp yola çıkıyoruz

ramazan bey yannış düşünüyorsunuz biz allahın izniyle bikaç yere daha gidecektik ama siz yoksunuz diye günaha girmeyelim hep beraber olunca bol bol gezeriz dedik kahrolduk yukarıda ağıt yaktık yas tuttuk ::crying::
ama bidahaki gezide allahın izni ile kasklarımızı takıp yola çıkıyoruz

Erdal bey açıkLamanızdan ve bu güzel düşüncelerinizden ötürü Mt Antalya huzurunda sizlere teşekkürü bir borç bilirim efendim... :)

Erdal bey açıkLamanızdan ve bu güzel düşüncelerinizden ötürü Mt Antalya huzurunda sizlere teşekkürü bir borç bilirim efendim... :)

ramo bakma sen büdüye çakal bizi yiyo fotolarda hiç öle görünmüo şaka bi yana gelmediğim için çok üzgünüm...çok güsel olmuş gez

Arkadaşlarım
Güzel Ağabeylerim
biliyorsunuz MT nin artık bir msn chat gurubu var diye bir açıklama gelmişti
gurup [email protected] ama bunu hazırlayan hakan arkadaşımıza yinede teşekkür ediyoruz bu grubu msnlerinizden silebilirsiniz arkadaşlar çünkü artık neyin ne olduğu belli değil gurup içerisinde hakan arkımız cozuttu
en kısa sürede isteklerinize göre ben başkalarına değil sadece MT ye ait bir gurup oluşturacağım

TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA ERDAL ....

Arkadaşlarım
Güzel Ağabeylerim
gurup [email protected] ama bunu hazırlayan hakan arkadaşımıza yinede teşekkür ediyoruz bu grubu msnlerinizden silebilirsiniz arkadaşlar çünkü artık neyin ne olduğu belli değil gurup içerisinde hakan arkımız cozuttu
en kısa sürede isteklerinize göre ben başkalarına değil sadece MT ye ait bir gurup oluşturacağım

aynen erdal bır suru kıs war tanımadıgım ! ! ! hiç de sohbet edılcek ınsan yok kusura bakmasın kımse !

Arkadaşlarım
Güzel Ağabeylerim

zaten biz onu iptal ettk gülüm....bilmediğimiz kişiler çok bizede bunu hakan sölemedi bizde iptal ettik...adam gibi bişey yapılana kadar normal msnden konuşcaz....:cat:

Bencede böylesi daha sağlıklı olur... Hakan (Alanya) ın kendi arkadaşları da katıldığı için gruba, grupta karışıklık oluyor, kişiler tanımadığı kişilerle muhabbet (hatta yer yer sürtüşme ve kavga) etmek zorunda kalıyorlar. Bundan önceki kişileri teker teker davet ettiğimiz msn görüşmelerinde sadece kendimiz olduğumuz için böyle bi sorun yaşamamıştık...

Benim şahsi fikrim.. bu msndeki grup olayı ya hiç olmasın.. ya da SADECE MT ANTALYA üyelerine verilsin... grup adresi sağda solda yazılmasın...

SaygıLar.. [ RamazaN ]

aynen öyle abi silin gitsin olmadı biz gene kendi aramızda kurarız bi tane zor diil

Bencede böylesi daha sağlıklı olur... Hakan (Alanya) ın kendi arkadaşları da katıldığı için gruba, grupta karışıklık oluyor, kişiler tanımadığı kişilerle muhabbet (hatta yer yer sürtüşme ve kavga) etmek zorunda kalıyorlar. Bundan önceki kişileri teker teker davet ettiğimiz msn görüşmelerinde sadece kendimiz olduğumuz için böyle bi sorun yaşamamıştık...

Benim şahsi fikrim.. bu msndeki grup olayı ya hiç olmasın.. ya da SADECE MT ANTALYA üyelerine verilsin... grup adresi sağda solda yazılmasın...

SaygıLar.. [ RamazaN ]

+1:wiinkk: bencede daha ıyı olur

yaaa tuhh yaaa bnsiz bir saklıkent gezisi olmazki kardeşim :) :) keşke bnde geleblseydım ark.lar yaa otel awq hep engel olur yaaa

yaaa tuhh yaaa bnsiz bir saklıkent gezisi olmazki kardeşim :) :) keşke bnde geleblseydım ark.lar yaa otel awq hep engel olur yaaa

bi daha ki sefere artıkın :p

geziden dönerken hakan abi ben ve erdal levent abi motorlalar gıdıyoruz o uncalı yolunda çevirme vardı ben de de ehlıyet yok allah büyüktür dedim verdim gazı hiç bakmadım yırttım walla :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar