Yalan ilan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dün gece motor bakınıyordum bir ilan dikkatimi cekti:silent:

Yamaha kategorisinde R6 ilanı ama motor suzuki Gsxr1000 makinaydı. Bu adam kesin dolandırıcıdır diye düşünmeye başladım.

Sabah ilanıdaki telefon numarasını aradım arkadaşım senin satılık motorun varmış ilandaki senin motormu diye sordum arkadaş abi kusura bakma ama benim numaramı oraya birileri yazmış, ilanı ben vermedim 1 haftadır santral gibi oldum dedi.:cherry: benim ilanla ilgim yok :pale: bende kusura bakma kardeşim rahatsız ettim dedim telefona şaşkın şaşkın bakmaya başladımm:salut:

http://www.sahibinden.com/paraya_sikistim_acilen_satilikkkkWQQaXQQ10447604WQQpXQQdisplayitem

:queen::queen:

Son düzenleme:

asm

Zaten bu makinayı görüp 5 bin ytl olduğunu düşünen arkadaş hayal dünyasında fazlaca vakit geçiriyordur.

Kolpa ilan olduğu ortada.

sahibinden yönetimine durumu ilettim.

sanırım yayından kaldırılır:cat:

yazılan hiçbirşey birbirini tutmuyor..
suzuki amblemi var model YZF R6
motor gücü 251 ve üzeri
6 silindir
5000lira
ne bu şimdi hiçbirşey anlamadım? burdaki maksat nedir? niye böyle bir ilan var? ne bu yahu? neyse fazla kafa yormayalım.. ::gozluk::

böle ilanları genelde arankazan tarzı tarifeleri olan cep telefonu sahipleri yapıyor.. misal avea da 5 dk aran 5 konör kazan tarzı bi tarife var.. bunu bilenler yapıyor bu tip şeler..aradığında yok öle yok böle derken tıkır tıkır kazanıyorlar kontörleri

way namıssızlar. benide bir ara ankaradan bir (sözde)ankaradan bilmemne başkomiser aramıştı. yok telefonumdan bir albaya küfür edilmiş, telefon faturam 1800liraymış felan diyip laf cambazlığı yaptı birde dediki sakın telefonu kapatma, bende şarjım bitti diyip telefonu kapattım sonra türkcell i aradım böle bir borcumun olmadığını söylediler, sonra telefonumu açtım, arayan numarayı aradım açan olmadı, maksat bana kontur aldırmakmış (nasıl olacaksa), sonradan öğrendim, sizide böyle dolandırıcılar ararsa hemen telefonu kapatın yada ağzınıza geleni sayın. telefondan hiçbir ödeme yapılmaz, eğerki gerçekten böyle birşey var ise ki imkansız, sizi karakola çağırırlar.. dikkat ediniz..

sahibinden yönetimine durumu ilettim.

sanırım yayından kaldırılır:cat:

kaldırmamışlar daha abi :) yazık elemana paso çağrı geliyodur :mrgreen::mrgreen::mrgreen: motor naked zaten grenaj da cup yarışları için özel dökülmüş :) mesela cbf250 cup diye bi turnuva oluyor ya onların da kafa grenajları aynen böle dökme :)

motor tamamen toplama siz üstündeki suziki yazısına bakmayın aslında motor yamahadır:pr::pr:

karaktersiz insanlar

Zaten resme bakarsanız mekanın Tr ile alakası yok gibi gözüküyor.Bikepics gibi bir yerden alınma resim:queen:

Abi aradıgım kişi resmen aglıyodu :salut: ''santral gibi oldum valla abi '' söyleyince kıyamadımm kusura bakma arkadaşım kapattım hemen:queen:

kesin bir tanıdıgı eklemiştir o numarayı şaka olsun diye.ama 1 haftadır kaldırmamış eşşek şakası olmuş..:queen:

Dur bi de ben arayayım:queen:

Adam hakkaten ağlıyor yaw:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Ahah düzce merkez görünce hiç şaşırmadım, orada okuduğum 4 sene boyunca yaptıı pisliklerle kafayı yedirttiler bana..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar