Tam Korumalı oldum (Resimli)

Evet arkadaşlar nihayet cumartesi günü sınava girdim ve çıkışta direk nişanlımla korumalıklarımı almaya gittik. Kask-Mont-Eldiven ve dizlik. Belki bir kaç parça korumalık daha alırım zamanla. Motorumuda Eylül başı gibi almayı planlıyorum bakalım hayırlısı... :queen:

İşte benimkiler;

Kask
Lazer Granville (ama rengini eve gelince beğenmedim bu akşam ya siyahıyla değiştirmeye yada Shoei Multitec ile değiştirmeye gidicem)
dsc01706hy7.jpg

Mont
Revit Focus
Daha motorum olmadığından hiçbirini kullanmadım ama montu çok beğendim.

Bu da içliği. Mont çok soğuk havalar için değil ama 4 mevsim kullanılabilir bir mont. İçliğiyle çok rahat sonbahar ve ilkbaharda kullanılabilir.

Eldiven
Held 2661 Jump

Dizlik
Mafsallı Dizlik

Vee nihayet hepsini giyip resim çektirdim. Resim kaliteleri biraz düşük kusura bakmayın arkadaşlar telefonla ancak bu kadar oldu :)

Motoru almadan önce korumalıkları aldım çünkü hiç birşey sağlığımızdan değerli değil arkadaşlar. Biraz daha düşük kaliteli motora binerim ama korumalıklarda kaliteden taviz vermedim sizde öyle yapın. Özellikle benim gibi motora yeni başlayacak arkadaşlar.

Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

eldivenlerini keşke korumalı alsaydın..hayırlı olsun

Mont kask dizlik ve eldiven icin ortalama ne kadar odedigini'de paylasirsan satin almak istiyen arkadaslar icin fikir olur.

Tebrikler.

harikasın tebrik ederim :) motosikletini almadan korumalıklarını alanları daha bi gönülden kutlamak istiyorum :cherry: allah gönlüne göre bi motosikelt versin abisi :) nişanlınla da bi ömür boyu mutluluklar dilerim :)

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bunların hepsi toplam 800 ytl.tuttu 4 taksit yaptırdım.

Tequ, Eldivenlerde korumalıklı ama sanırım senin bahsettiğin plastik korumalıklar. Haklısın belki o eldivenlerden de alabilirdim ama bunlar çok hoşuma gitti. Zaten hız merakım yok bir cruiser kullanıcısı için yeterlidir diye düşünerek aldım.

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin artık 2. güsel haberinde evlilik ve yeni motor haberin olur..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Umarım hiç birine ihtiyaç duymazsın iki teker üstündeyken... Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan. :rendeer:

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin artık 2. güsel haberinde evlilik ve yeni motor haberin olur..

İnşallah arkadaşım, önce motor haberim olacak kısmetse, seneye de düğün haberimi paylaşırım sizlerle...

Korumalıkları aldım acayip mutlu oldum motoru alınca ne kadar sevinicem acaba :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun , çok yakışmış

eftelya, çok teşekkür ederim.

Yakında motorumun üstünde de resimlerimi paylaşacağım arkadaşlar

Iste bilincli bor motor surucusu olmaya dogru aday bir arkadasimiz. Dostum sende bu bilinc ve profesiyonel ruh olduktan sonra bu motor zevkini uzun uzun yasarsin. Tebrik ederim seni hepsi cok guzel gercekten:cat:

Çok sağol zeda3000, bu konu gerçekten çok önemli. Dün bi scooter kullanıcısıyla konuşuyordum. Kask hak getire t-shirt le biniyodu. Hiç kaza yaptın mı dedim. Bir keresinde yokuş aşşağı 90-100 le giderken düşmüş 13 gün hastanede yattım felan diyordu ama halen hiç bir koruma tedbiri yoktu çocukta.
Önce kendi canım motor sonrada olur.

ıyı gunlerde kullan buları bastan almıs olman bence yenı baslayacak arkadaslar guzel bır örnek olsun..

Paylaşımın için teşekkürler...Dogru bir karar vermişşin. Umarım actıgınız bu başlık motora yeni başlayacak olan birçok arkadaş için örnek olur da onlarda senin gibi önce korumalıklarını alır ve kullanırlar. Alıpda kullanılmayan korumalıklar da var... Dilegim en kısa zamanda aldıgın motorunda başlıgını acarsın ve fotolarını atarsın....Nişanlınla ömür boyu mutlluklar....

Paylaşımın için teşekkürler...Dogru bir karar vermişşin. Umarım actıgınız bu başlık motora yeni başlayacak olan birçok arkadaş için örnek olur da onlarda senin gibi önce korumalıklarını alır ve kullanırlar. Alıpda kullanılmayan korumalıklar da var... Dilegim en kısa zamanda aldıgın motorunda başlıgını acarsın ve fotolarını atarsın....Nişanlınla ömür boyu mutlluklar....

İyi dileklerin için teşekkürler dostum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::deliir::ya valla senı tebrik ediyorumm.!! motosiklet almadan korumanı almıısınn. bu dikkatinin devami dileğiyle..!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar