Günaydın Adana'nın Değerli insanları... Güzel bir haftasonu geçirdik.. bunu özetliyecek fotolar kısa zamanda yayınlanacaktır... bekliyoruz Bora abi ve Gürsel abi den...
Bilgisayarda sorun olduğu için alıntı yapamıyorum. Grandboss evet o bendim. Çok mahçubum Ali kardeşime ve Ali Abi ye durumu açıkladım. Kusuruma bakmayın.
Mali karşılaşamayız tabi. Aramızda tahminimce 10km ya vardı ya yoktu. Keşke 4 silindir alsaydın, en azından yetişirdiniz bana. Smiley koyacam çıkmıyor ya. Sen tahmin et.İyiki aynı gün dönmüşsünüz pazar günkü fırtına iptal etti beni. Ya sizin geldiğinizi bilmiyordum zaten Ali den öğrendim. Ama bilsemde duramazdım saçmasapan araba takip ettim
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:alp ne dion biladerpc düzelince bana bi pm at anlat olayı merak ettim
![]()
alp sen çinçeyi ne zaman söktün,ben yorumlayamayacağım yazını mali tercüme edince siteyi bilgilendir elit olarak sana düşer bu görev
Selam millet 1 saat kadar önce Antep-Adana yolculuğumu tamamladım. Yolda inanılmaz macera yaşadım. Kendimce yaşadıklarımı daha sonra yazacağım. Herkese sevgiler:rendeer:
sende mi fırtınaya yakalandın çarşamba akşamı gel de beraber anlatalım meaceralarımızı
tatlı su motorcularına nisbet olsun![]()
yarın biciye gelmeyenin lastiği gümlesin:queen:
datlı su demişken
levrekleri götürdüm babaaaaaaaaaaaaaaaa:cat:
afiyet bal şeker olsun abim mazeretim olmasa kesin yanındaydım parçalar iyimi bari kaçtane yakaladın:cat:
muhabette bak :mrgreen: tam boralıkr:
hep motor hep motor......yeter kardeşimmuhabette bak :mrgreen: tam boralıkr:
ya bora abiyle cok ugraştılar.. hatta bir fotografta da karidesleri bora abinin yanına getirmişler.. adamın suratı 5 karış olmuştu...ama karidesler de cok kötü kokuyo be kardeşimm :farao: