Arkadaşlar bişiy sorcam iLLaki Bu aTom KarınCaLarın içinde piaggio cu vardır x8 200 bide x9 250 Sizce Hangisi daha sağLıklıdır Göz Zevki Falanda Hemen hemen ikisi aynı gibi arkalar hariçSorun çıkarma aÇısından Ydek parça aÇısından Falan Tavsiyeniz Ne oLur ? BirDe Bunların ikinci elleri genelde 15 bin Km den aşağı yok denecek kadar az olanda 6000 ytL çeki 2004 modellere SizCe ne Eder aşağı yukarı 6000 Km de Falan bunlar ? Son bişiy daha Ömrü Aşağı Yukarı Kaç km dir Bu MakineLErin Tavsiye + yorum pLs
![]()
frenler tutuyor onda bi sorunyok sadece marşı basmıyor... önerilerin için teş.ederim..![]()
herkeze selamlar iş yoğunluğundan dolayı uğrayamaz oldum arkadaşlar bws m aerox jant düşünüyorum yani inç büyücek şekil güzelleşcek bulabileceğimiz bir yer varmı şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar
Bu da bizim ufaklık:
![]()
![]()
Benim işimi en çok gören motorum. Küçüktür,görenler pek kâle almaz ama marifetleri büyüktür.![]()
slm bn suat boludan 151 rs em var çok memnunum nassınız?

burak kerem (06bluedragger) de aeroxunu satıyor birde ona bak istersen[/QUOTE
sagol dostum bılgı ıcın ancak bws m guzel sadece jant ınc buyutmem gerek
SEN BENI DINLEMIYORUSUN KIBAK BAKAYIM BEN FREN TUTMUYOR DIYE BŞİ DEDİMMİ.DİKKAT ET FREN LAMBAN YANMAZ ARKADAN GECIRIRLER (ALLAH KORUSUN) ANLAMINDA SOLEDIM FREN MÜŞÜRÜ DEVREYE GIRMEDGINDEN MOTOR ATEŞLEME YAPMAZ AMA ON FRENDE CALIŞIR.
Asm Bu Motoru Cok övdüler Ama Bı Denemek Nasıp Olmadı.
Küçük Ama Kaslı Bişiye Benzıo.
Merhabalar arkadaşlar
Bu da bizim ufaklık:
![]()
![]()
Benim işimi en çok gören motorum. Küçüktür,görenler pek kâle almaz ama marifetleri büyüktür.![]()
Arkadaşlar herkese selam. İsmim Gökhan. Adana'da yaşıyorum 4 senedir. Aslen İzmir Göztepeliyim. Evliyim 2 kızım var. 39 yaşındayım. Mesleğim doktorluk...Adli tıp uzmanıyım. 5 ay önce Yamaha Cygnus RS 125 almıştım. Ki bu benim bu yaşa kadarki ilk motorum oldu. Honda'nın Güvenli Sürüş 1 kursuna gittim. 1000 km. oldu Yamaha Cygnus ile. Aralık gibi Silverwing 600 ya da Burgman 650 alacağım. Bu ikisinden biri olacağı kesin. Ama hangisi? Karar almamda yardımcı olursanız sevinirim. Görüşmek üzere.