S@ggitarius'un Yeni Motosikleti Kawasaki ER6N (hemde turuncu)

Evet bi arkadaşı daha ER6 cı yaptık , uzun uğraşlarım sonucu fazer den vazgeçirdim ve scorp un tertemiz turuncu ER6N'i aldık arkadaşa . Motosikleti dün teslim aldık ve bugünde beypazarına kahvaltıya gittik , hem s@ggitarius a hem de scorp a hayırlı olsun efem, işte fotolar :

resim001vr4.jpg

resim002fu3.jpg

resim003pf3.jpg

resim004jk8.jpg

resim005um2.jpg

işte erginbay da geldi , ER6 ları üçledik , bi tek mavi ve yeşili eksik :p
resim006ze5.jpg

resim007oy7.jpg

resim009ht7.jpg

beypazarında ki kahvaltı mekanımız , su bayağı çekilmiş ama ördeklerin keyfi yerindeydi , hatta erkek ördekler dişileri felan kovalıyodu :cherry:
resim011bq4.jpg

resim012vg3.jpg

resim014hj8.jpg

hayırlı uğurlu olsun çok beğendiğim bi motor kazasız belasız:cat:

Maşallah Canavar Gibi motosiklet kazasız belasız cezasız sürüşler........ :cat:

Hayırlı olsun paşam..:rendeer:
Yakışıklı makina..:cat:

Oldum olası şu Kawalar şekil makina yapar ve benide hasta eder..:p

valla motorlar çil çil cok guzel hayırlı ugurlu olsun allah kaskına asfalt yuzu gostermisin inş

Hepiniz saolun arkadaşlar hepinizin gönlüne göre bi motoru olsun . Burak olm yemedin içmedin resimleri mi yetiştirdin. Kendi topiimi bilem açamadım:p.

Motorla ilgili ilk izlenimlerim = Harika bir makine boğa gibi. Aynı zamanda sürüşü çok rahat. Bu kadar rahat kullanabileceğimi düşünmüyodum.

hayırlı olsun dostum güle güle bin benim bir sorum var fazerden neden ve nasıl vazgeçtin bikaç sebep soyleyebilri misn ? bende aynı eşikteyimde :D

Son düzenleme:
arkadaşlar baya uğraştı beni vazgeçirmek için. Sonunda fazerin acemilikleri kaldırmayacağını düşündüğümden ve er6 için nerdeyse hiç kötü söylenen bi şey olmamasından dolayı er6 almaya karar verdim. Rengine hasta oldum. Ben bile inanamadım bu kadar rahat kullanmama. Tork olayı özellikle çok güzel hangi devirde olursan ol gazı açar açmaz hızlanıyosun. Kesinlikle tavsiye ederim.:cat:

hayırlı olsun, güle güle kullan:rendeer:

motorun ybr 125 görünüyor avatarın altında
onda da bir silentscream tavsiyesi sezinledim:)

çoook tatLı gözüküyor üçü bir aradaaa :)))
hayırLı uğurLu oLsunn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar