Birsey daha eklemek istiyorum.
Konunun cok farkli yerlere cekildigi dusuncesindeyim. Ciplakligi dogal karsilamak ile `topluluk arasinda cinsel faliyet gosterme` konulari birbirine karismis.
Bunlar tamamen ayri seyler.
Parkta sevismek kisilerin tamamen kendi karakteriyle ilgilidir. Ciplakligi ayiplamamak ile bunun hicbir ilgisi yoktur.
Benim onceki sayfalarda `boyle yetismedik` lafimin amacini bir tek ktucuk anlayabilmis.
Benim savundugum dusunce sokaklara cikip ciplak gezmek degildir.
Benim savundugum dusunce cinselligi ayip birseymis gibi gostermemektir.
Cinsellik hayvanlarin dogasinda vardir.
Cerrahi kizlarin vucutlariyla degil akillariyla kendilerini gostermeleri gerektigini savunmus. Bu konuda ona katiliyorum. Fakat yukaridaki gosterinin amaci belirtilmis. Boyle bir durumda kizlarin cikip da akillarini kullanmalarini pek bekleyemeyiz.
Son olarak;
Benim yasadigim yeri biliyorsunuz. Burada ciplaklik cok normal. Seks de oyle. Bir rus arkadasimla tartisirken sevismenin insanlarin dogasinda oldugunu ve ayiplanacak birsey olmadigini soylemisti bana...
Fakat karistirmayin , sokak ortasinda sevismekten bahsetmiyorum. Veya ahlaksizliktan...
Zaten burada ne sokak ortasinda sevisen gorebilirsiniz , ne de kizlara ters ters bakan erkekler.
Ama nedir , bizim gozumuzde hepsi natasha... Iste bu, ne yazikki bizim bakis acimiz...
Bakin yine yanlis yere bakiyorsunuz... Kizlara degil habere odaklanin.
Bu lanet rusca klavye yuzunden pek birsey yazamadim fakat umarim aciklayici olmusumdur...