(telefon biraz dandikde neyse)
geçensene aldık motoru ama antalya->ibradı->ormana köyünde
bence yalan söyleyen göstergelersatoyama
Dostum yalandan kim ölmüş ki ?
Hepsi yalan..palavra bende 100 kh kullandım iman gücü ile 2.viteste 60 yapıyor 4.viteste yokus asagı iman gücü ile beklersen 105 yapıyor..![]()
Ben ilk aldıgımda gerçekte 90 ile giderken 110 gösteriyordu göstergeyi değiştirdim doğru göstermeye başladı..İman gücü ile yokus asagı 100-105 yapıyor..![]()
2.viteste 80 mi harbiden yapıyomu bu hızı:cherry::queen:
mondial süper bence 100 kh kullanıyorum 2 yıldır sorun cıkarmadı azda yakıyo 135 yapıyo en fazla 140 hadi eywallh
kardeşim sen nediyon ya kullandımıda konusuyon ben kullanıyom motor düz yolda uçak gibi yaw.1234 dedimmi 110dan sonra motor cat die açılıyo 135 dio hemen düz yolda yokuşda değil.motor seri walla mondial gibi motor tanımam 100 lüklerden.
kardeşim ne diyon ya motor ucuyo bee...
arkadaşlar motor bayırlarda ve kalkışlarda ii değil.ön bile kaldırmıyo ama yarı otamatik motorla 100 gecersen tık die değişiyo motor aılıveriyo birden ses soluk gidio düz yolda yapıyo 130 u kullannalar ve cesareti olupta 4. viteste bağırtanlar konussun...
ibre faln bozuk değil kardeşim nerden cıkarıyon yav...taş gibi motor adam 160 ibreyi süs olsun die koymadıya süs koysa madem 85 hız yapıyo 100 ibre koyardı kimsede bu sorunlarla karşılaşmazdı deyilmi yani.var bişey bu motorlar basıyo biraderler.
lan adamı hasta etme en fazla 110muş 110nu yapıyoda 130 yapmıyo oylemi.adama bak yaw.20 km hızı basımıza kakıyon yaw
Sen bizim başımıza kakıyon arkadaşım 135 te 135 işin gücün palavra her 100 kh topicine bunu yazıyosun bari 115 dersinde belki inanasımız gelir
ama bu motoru s... 140 yapmaz arkadaşım diyelimki yaptı 100% doğrumu sanıyosun 135 se gerçek hız 115 tir :wiinkk: sen 250 cc lik motorları bile geçersin kh ile ben sana güveniyorum :mrgreen:
100 cc 6,2 hp lik motor 140 yaparsa bende koşarak 100 yaparım akıllı konuş kendine gel tamam:cat: bence bi psikoloğa görünsen süper olur şöyle 1-2 sene falan
Ben 100 kh ile 3.viteste 140 bastım..![]()
la neyini abartacam sallayacam ibre bozuksa bilmem kardeşim ben.ben aldığım gibi kullanıyom ne oynadım nede kıyasladım arbayla filan.ben sadece gördüğümü söylüyom.gelipte burda sallasam ne olur nie sallayım yani.beni tanıyan yok eden yok yüzümü gören yok.sallamıyom ibre bozuksa oda yapan şerefsizlerin sucudur...