eeeeeee sonuç ne diyosun almayın mı diyosun gidip goldwing mi alalım
ön takım a denir
Mondialin garantisi mi var mış?
Garanti belgesini iyi okuyun. Kullanımdan kaynaklı aşınan parçaların hiç biri garanti kapmasında değildir. Mondialin kullanımdan kaynaklı aşınan parçası demek ayna dahil tüm parçaları demektir![]()
^^RİALLİ HİÇ BİŞEYE DEGİŞMEM ^## Arkadasllar size bi bilgi olsun mondalin a-z ye bütün yedek parçasını rialli üretiyo www.rialli.com
motoru ilk 500 bakımından sonra ilk kez zorladım ve çeşmeye kadar götürdüm, eve geri döndüğümde 314 km yol yapmıştım tek seferde. maksimum 95 km hız gördüm motorun üstünde 2 kişiydik ve daha da basardı gaz elciği en sonda değildi ama zorlamak istemedim daha fazla. eve döndüğümde tek sorunum, egsoz'u tutan alttaki vida düşmüştü o da sadece ses yapıyordu. tek şikayetim, belki de 2 kişi motora bindiğimden olsa gerek motor yokuşlarda baya bi devir düşürüyor, ortalama bir yokuşu 60 km civarı çıktık, gerçi bilmiyorum belki dğier scooterlarda aynıdır.
çok teşekkür ederim arkadaşlar, benim motor işi daha baya sarkabilir ekonomi yüzünden, ama birgün mutlaka motor sahibi olucam.
teşekkürler bu bilgiler iyi oldu kardeşim. plakayı aldığım yere çıkarttırıcam.
trafik kurallarına uyarsak ve yavaş kullanırsak, herhangi bir zamandaki kadar - mesela yolda yürümek - kadar olay yaşama şansımız olduğunu düşünüyorum.
ne dersiniz arkadaşlar, haksızmıyım.
28 yaşına geldim ve bisiklet kesmez oldu artık motor istiyorum ama sadece ulaşım aracı olarak kullanmak - ekonomik olduğu için - birde çok keyif alıyorum kullanmaktan, hız yapmayı çok sevmiyorum. tehlikeli. o kadar deli değilim sanırım. bu arada bisikletimdende vazgeçemem zaman buldummu gezerim onunla, ayrıca bakkala gitmeye falanda süper oluyor hem vücudumdaki fazlalıklardan yakıyor zaten.çevreyede zararımız yok.