kazaya şahit oldum..

bugün bornova çevreyolu köprüsü altında bi motor arabayla kaza yapmış olayın nasıl geliştiğinden bilgim yok...ama motor çin malı scoter ve baya dağılmıştı.adamı biri yere yatırmış kucağında tutuyordu sol ayağı bilek hizasından kopacakkadar kötü bişekilde yaralanmıştı....ya bu olaylar beni iyice korkutmaya başladı..yarın sabah ta urlaya gidecem motorla içimde bi soğuklukvar....

Ben motosikleti oynak bir kadın gibi görüyorum başına nezaman ne dert açacağı belli olmuyor.

allahtan şifa dilemek bişe düşer..İnsan soğuyor Kullanmaktan sonra ya cidden..

Her gördüğüm motor kazasını yazsam kitap çıkar buraya malesef :pale:
Geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden herhalde...
Umarım azalır bu kazalar diye birde dilek geçirmek lazım içimizden..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben motosikleti oynak bir kadın gibi görüyorum başına nezaman ne dert açacağı belli olmuyor.

Başına ne zaman ne dert açacağı belli olmuyor hususuna katılmakla beraber oynak bir kadın, ne biliyim? Kaba bir tabir sanki... :cat:

Arkadaşa da geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve kalıcı birşey olmaz. Motosiklet = risk! Ölümle yaşam arasındaki... Bu makineye biniyorsak bunu göze almışız demektir...

bugün bornova çevreyolu köprüsü altında bi motor arabayla kaza yapmış olayın nasıl geliştiğinden bilgim yok...ama motor çin malı scoter ve baya dağılmıştı.adamı biri yere yatırmış kucağında tutuyordu sol ayağı bilek hizasından kopacakkadar kötü bişekilde yaralanmıştı....ya bu olaylar beni iyice korkutmaya başladı..yarın sabah ta urlaya gidecem motorla içimde bi soğuklukvar....

Arkadaş,
Yaşadığım için biliyorum ki, için rahat değilse, tedirginsen kendini toplayana ve gerçekten motor sürmek istediğine emin olana kadar biraz ara ver. En iyisi-güvenlisi budur inan:cat:

motoru kendi içinde evrimleştirip çelik üstü et parçası yapan bizim insanımızdır:cat:Koruma dediğin en başta takılır en az 2-3 yıl yok kardeşim ben canımı sevmiyorum diyorsan çıkarırsın.Sen daha 10 gün olmuş alalı motoru atlet kilot binersen zaten düşeceksin sağlam bir tarafın kalmaz:farao:Nasıl koruma takmayanlar bu olayı görüp ibret almaz yahu:pr:

Korumanızı takın her zaman kazada olsa koruma can kurtarır.......... :cat:

Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun....

Arkadaş,
Yaşadığım için biliyorum ki, için rahat değilse, tedirginsen kendini toplayana ve gerçekten motor sürmek istediğine emin olana kadar biraz ara ver. En iyisi-güvenlisi budur inan:cat:

doğru söylüyorsun arkadaşım ama binmeden de duramıyorum işte...heralde bu durum hepinizde de oluyor..

Karumanın ehemmiyetini tekrardan bize hatırlatan vahim oalyı bize paylaştığın için sağol, ama kesinlikle motordan soğutma kendini, daha fazla güvenlik daha fazla dikkat... mutlu mesut sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar