23 Ağustos Ehliyet Sınavına Girenlere Başarılar!

Sınavdan çıkayım ilk buraya yazıcam :)

Bu arada deneme sınavı yaptım . 5 temmuzda yapılan soruları çözdüm. İlk yardımda 1 yanlış , Trafikten 7 yanlış , Motordan 4 yanlış. Bence gayet iyi :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakın ne buldum , burdan calısın arkadaslar, kolay bir şekilde geçmiş sınav sorularını çözüp sonucuna bakabiliyosunuz.karmasık değil bazı siteler gibi

http://www.aydinsari.com.tr/online.php

bende il dışında olduğumdan dolayı yazılamadım boşladım 3 gün farkla kaçırdık 23ağustos sınavını 25ekim e yaptırdık kaydı :( başarılar size

Forumdan Uzaklaştırıldı
anaammm
yarın sınavvv
heLecanlıyım ben :) kolay mı oluyo bu a2 sınavı ya..
yakın zamanda ehliyet alan birinden cevap bekliyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun arkadaşlar:) sonunda girip çıktık. çok çok kolaydı yaa:) 20 dakikada çözdüm hepsini.

Çok kolaydı sorular yaw kazanamayana yuhh derim yani:p Bende B ehliyet olduğu için sadece motordan girdim sınava ve 10 dk da işim bitti ama 35 dakika salondan çıkamadım bu sıcakta:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa ben ilk 45 dakikada soruları çözdüm 2 defa da kontrol ettim. sonra çıkmak isteyen varsa çıkabilir dediler çıktım. ya çeşit çeşit insanlar vardı:mrgreen:adamın biri sınav sırasında hocayı yanına çağırıp hocam sigara içebilirmiyim dedi:mrgreen:ben kopmamak için kendimi zor tuttum. kıpkırmızı oldum:mrgreen:

yaa ben ilk 45 dakikada soruları çözdüm 2 defa da kontrol ettim. sonra çıkmak isteyen varsa çıkabilir dediler çıktım. ya çeşit çeşit insanlar vardı:mrgreen:adamın biri sınav sırasında hocayı yanına çağırıp hocam sigara içebilirmiyim dedi:mrgreen:ben kopmamak için kendimi zor tuttum. kıpkırmızı oldum:mrgreen:

oda bişeymi bizimkilerden birine önündeki şıkları söyleyip duruyodu komediydi yaaa:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oda bişeymi bizimkilerden birine önündeki şıkları söyleyip duruyodu komediydi yaaa:queen::queen:

ya sınav başlamadan önce görevliler uyardı herkesi. sakın kopya cekmeyin sağa sola bakmayın kağıdınıza işaret koyuyoruz dedi. arkamdan oturan bir abi de hocayı yanına cağırıp hocam ben sınav sırasında sürekli kafamı önüme eğlek zorundamıyım , kafamı hiç kaldıramam mı dedi .:mrgreen: millet gülmekten yerlere yattı ya. hocalar da dahil :mrgreen:

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.

Gercekten cok kolay bir sınavdı, zaten önceki sınav sorularını çözseniz hepsi aynı sayılır.

topic güncel kalsın bizim için Sonucları bekleyelim :p

Sınavda okulun dışında 1 liraya telefonu emanet Bırakabiliordunuz Bornovada a2 için girenler bilir.

cıkısta izdiham oldu telefonu almak için. Gercekten cok berbat bi olay keşke bırakmasaydım dedim telefonu 20 dakka almak için ugrastım.Resmen adam elinin altında göremıor telefonu.

Bir amcamda paramızla Rezil Oluoz Dedi herkes Koptu zaten orda :queen:

bu Arada En kıl olay heralde herkesin motosikleti ile gelmesiydi.

gercekten cok kötü bişi ne kadar komik olsada :farao:

Bir dier amcamda muabbet sırasında duydum 4. kez trafikten sınava giriormuş.

Helal olsun dedim :cat:

Çok kolaydı sorular yaw kazanamayana yuhh derim yani:p Bende B ehliyet olduğu için sadece motordan girdim sınava ve 10 dk da işim bitti ama 35 dakika salondan çıkamadım bu sıcakta:pr:

Özgün Azer demi girdin sende? :)

Son düzenleme:
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.

Gercekten cok kolay bir sınavdı, zaten önceki sınav sorularını çözseniz hepsi aynı sayılır.

topic güncel kalsın bizim için Sonucları bekleyelim :p

Sınavda okulun dışında 1 liraya telefonu emanet Bırakabiliordunuz Bornovada a2 için girenler bilir.

cıkısta izdiham oldu telefonu almak için. Gercekten cok berbat bi olay keşke bırakmasaydım dedim telefonu 20 dakka almak için ugrastım.Resmen adam elinin altında göremıor telefonu.

Bir amcamda paramızla Rezil Oluoz Dedi herkes Koptu zaten orda :queen:

bu Arada En kıl olay heralde herkesin motosikleti ile gelmesiydi.

gercekten cok kötü bişi ne kadar komik olsada :farao:

Bir dier amcamda muabbet sırasında duydum 4. kez trafikten sınava giriormuş.

Helal olsun dedim :cat:

Özgün Azer demi girdin sende? :)

Yok kardeş Göztepede Misak-ı Milli İlköğretimde girdim:cat:

Ah ah benim eski okul sayılır o :)

Hayret bornovada oturorsun hemde,

kardesim topici yeni gördüm be :) sınav cok basitti dediğin gibi :) su sonuclar bi an önce acıklansa ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar