[Bursa - MT]

aynen dostum bende gecmısım dıreksıyon sınawında gorusuruz belki :p :)

bu arada niluferdesin sarnım honda beat war bende plakam 07 gorursen korna

cal :p :)

Sınav bu pazar.Buyuk ıhtımalle gorusuruz.C.tesi pazarının kurulduğu yerde olacakmıs.Bende de 150KN var 16 plaka. 2 aydır bende yeterınce açılamasamda buralarda dolaşıyorum.

İStanbul'dan geçmedin mi yahu sen istanbul trafiğinin yanında bizim ki bir hiç :)

ruckerparkBenim bursa içinde gezmeye pek vaktim olmuyor parayı bulunca kendimi bursa dışına atıyorum ama kışın istediğin kadar kat3 yapabiliriz.resimli square vs. vs. vs.

hani nerdesiniz ya kültürpark vitamin olayı devam mı ? salı akşamları ?
buluşalım 2 ay motorsuzdum. uğra bir ara benim oraya. organize birseyler yapalım.

hani nerdesiniz ya kültürpark vitamin olayı devam mı ? salı akşamları ?
buluşalım 2 ay motorsuzdum. uğra bir ara benim oraya. organize birseyler yapalım.

Ersel msj attım umarım almışsındır...Dileyen aramıza katılmak isteyen arkadasları da bekleriz...Salı akşam ı 20:00 itibarı ile Heykel Nalbantoğlu Siesta'da buluşuyoruz...Yani bu akşam...

arkadaşlar ben "bursa karacabey yeniköy(boğaz)" deyim burası çok güzel.Ama burda bir arkadaşım daha var motocrosscu yani buraya beklerim sizi. zaten küçücük bir yer deniz ve dağ birleik burda tam cros pakuru gibi yani. gelmek isteyen arkadaşlar olursa gelin gezelim 1 saatliğine bile gelseniz gelin yani.
herkeze saygılar

merhaba arkadaşlar...
beni de takıma kabul edermisiniz diyeceğim ama daha yeni üye olmama rağmen tbk_1980 ile bu saate kadar gezi ve muhabbetteydik...
umarım sizlerle de tanışma fırsatım olur ve bu akşamki kadar keyifli olur...
kazasız , keyifli sürüşler dilerim...

Merhaba bende siteye yeni üye oldum.Bursa dan gölge

Hoş geldin arkadaşım , gerçi ben de yeni geldim ama sanırım bizden başka kimse yok...
Bursaaaaa MT , 3kişi miyiz???

Bu durumda 2 seçenek var:
1- Ya Bursa MT bizleri aralarına kabul etmiyor...
2- Ya da Bursa MT çok geziyor , nete girme fırsatı bulamıyor...

Hoş geldin arkadaşım , gerçi ben de yeni geldim ama sanırım bizden başka kimse yok...
Bursaaaaa MT , 3kişi miyiz???

Bu durumda 2 seçenek var:
1- Ya Bursa MT bizleri aralarına kabul etmiyor...
2- Ya da Bursa MT çok geziyor , nete girme fırsatı bulamıyor...

Teşekkür ederim Hoş buldum.Bana kalırsa motosikletine atlayan ,bizim gibi sanal alemde değilde asvaltta,kırda,bayırda geziyor.Umarım dikkatli ve keyfili sürüşler yapılıyordur.3 yıldır kullanıyorum ama üye olmak aklıma gelmemişti.Dün üye olduğum halde özellikle kullandığım motor cinsi ve donanımı hakkında harika bilgilerin sahibi oldum.Tabiri yerindeyse cahildim aydınlandım.Bu konuda siteye teşekkürlerimi sunuyorum...

herkes hoşgeldi arkadaşlar. bursa mt çok aktif değil maalesef.. ama yine buluşmalar oluyor sanırım.

selam arkadaşlar bende yeni sayılırım
Hoşgeldin kardeşim...

herkes hoşgeldi arkadaşlar. bursa mt çok aktif değil maalesef.. ama yine buluşmalar oluyor sanırım.
Hoşbulduk...
Sıkma canını barannet , bir kıvılcımdır pistona hareket veren...:cat:
Kısmetse yakında motosikletimi alınca , tbk_1980 ile güzel planlarımız var...
Yaz kış demeden sizlere foto gönderince sizler de özenir , bizlere katılırsınız diye düşünüyorum..
Hem bakın daha şimdiden 5 kişiyiz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar