yamahayı gösterebileceğin yıldız motor olabilir çok iyi adamlar yerleri çamlıcada ben xt660ımı oraya bakıma götürüyordum veya melih usta var hasanpaşada motor konusunda zaten melih usta 10 numara ustadır.Kymco venoxda güzel alet tavsiye edebilirim ama sıfırına 9600ytl verilmez.Ben vermem yani

zaten bende 2.el aldım.Sürmesi acayip keyifli çok kalıplı ve şık bir motor ama 660cc.den inip 250e binince çok hüsrana uğradım ne yalan söyliyim ama 1-2gün sonra alışınca çok keyif almaya başladım ve de sadece 12YKR yakıyor yani acayip ekonomik geldi bana.Su soğutmalı olması ayrı bir güzellik.Ama bir daha ki motorum cruiser olmayacağı kesin...
Kanuni adı bana hiçbir zaman güven vermedi her açıdan.Piyasaya zaten girdi ama mesela satan bir yer gördüm o kadar...internetten servislerine baktım az sayıda.Hele o devir kesici ,enjeksiyon gibi kolpa muhabbetlerle piyasaya girip kolpa çıkınca ee doğal olarak yanılmadığımı anladım.Bana göre en güzel motor üzerinde en huzurlu hisettiğin motordur,cc.miş enjeksiyonmuş,5yaşındaymış temiz ve bakımlı olduktan sonra gerisi sana kalır.