[Antalya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burda bi kıza cvp verilmiyor sanırım :pale:

cvp vermek için geç kaldım sanırım ama aramıza hoşgeldin kalıcı katılımcı olmanı dilerim bizim aramızdaki samimiyet aynı annenin çocukları gibidir yani doğuştan kardeş gibi sever sayar koruruz hiç şüpen olmasın..

arkadşlar lütfen topiği yalan rüzgarına çevirmeyelim...erdal aslanım koçum oğuzla ikiniz bitnesiniz gözümde ama çıkar şurdan biri bi laflar söler sana ve kız arkadaşına bende dayanamam o kişiyi paralarım burda...boşverin burda tartışmaın siz...

huleyn noluyo burda kim yanlanmış kim rüzgarmış deli kadir hulen dağıtırım burayı 2 nizide kulaklarından aydınlatma direğine asarım len pembiş sen kim oluyorsunda beni paralıyorsun bakim hea uçarım hulen sana pembiş..:queen:

akşam sadece yönetim toplancak....saat 8 den önce olrsa iyi olur...

lem fatih şu buluşma işini saat 6 gibi filen yapın bende geleyim insan bizide düşünür bea hiç olmasa 6---7 gibi yapın bende geleyim biliyon hatun şinderin listesi kalmış biyere salmıyo beni hulen evimde esir kaldım kurtarın beniiii..

tişört alacak param olmadı benim..(küçük emrah smileysi)

Bugün, 10:04 AM

--------------------------------------------------------------------------------

arkadşlar bu arada tekrar hatırlatıyorum tişört paraları bugün sonnnnnnnn...lütfen verecek olan arkadşlar rmzn arkadaşımıza ulaşssın...

rmzn cep tel:0533 680 65 08
msn:[email protected]

--------------------------------------------------------------------------------

Konu gezgin290 tarafından (Bugün Saat 11:56 AM ) de değiştirilmiştir..

düzeLtme saatin benim yazma saatimden 5 dk snra :) ben aLIntı yaparkend e düzelttim ayrıca.. :)

yönetim kurulu toplantısı bu akşam 19:00-19:30 arası seleklerin önünde buluşup toplantısını yapacaklar. ilgililerin dikkatine

Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım tanışmak buluşmak motorlarla turlamak isterim tabiki kabul ederseniz.....

o nasıl söz başımızım üstünde yerin var Cumartesi akşam saat 20:00 / 20:30 arasında selekler çarşısı önünde toplanıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım tanışmak buluşmak motorlarla turlamak isterim tabiki kabul ederseniz.....

Aramıza HoşgeLdin... Kapımız Herkeze açık... Buluşma yerimiz de.. Saatimizde sait... Her CUmartesi olduğu gibi bu cumartesi de Selekler Çarşısının önünde toplanacağız... saat 20:00 - 20:30 arası bekleriz... ordan çay içmiye toplantımızı yapmaya gidiyoruz.. :cat: sonra da isteğe göre talebe göre mini bir antalya turu.. sonra dağıLış.. :mrgreen:

Bütün AntaLyaLı MT ciLeri Aramızda görmekten Mutluluk Duyarız... :rendeer:

yer:selekler çarşısı önü
saat:20.00 ile 20.30 buluşma(toplanma)
tarih:23/08/2008

1)gezgin290--fatih--kanuni hussar 125
2)hakan07---hakan--Yamaha YBR 125
3)burak07--Burak--Motoran Torro 100
4)RmzN -- RamazaN - ARorRa SJ 150
5)lewo--levent--Honda Beat 100
6)Muhsin--Honda Cbf 150
7)atos0707 -- ozan -- Yamaha Ybr 125
8)ChİpSet07 ( ErdaL = oğuz un kankası ) artçı
9)darkstorysea(samed)mondial150zc
10)erfer mobylette :)

------------------------hatırlatma-------------------------------------

:)

ne demek yeni kurulan bir gurubuz ama gayette hızlı ilerliyor...daha çok kişiler arkadşlar görmek isteriz eğer iki tekere gönül vermiş başka arkadşlarınız varsa onlarıda aramızda görmek isteriz...tekrar hoşeldin aramıza....:rendeer:

:cat:aramıza yeni katılan arkadşlarımıizda eğer cumartesi gelmeyi düşünürlersede listye lütfen isimlerini eklesinler...

eğer cumartesiye kadar 100.sayfamıza ulşırsak topicte bi pasta keselim millet ne diyonuz bu işe....

Son düzenleme:
napıyoz cmrtseı...kerem bugun sabah senı gordum yıne dıpgaz ucuyodn...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar