[MT İZMİR] Geziye çeyrek kala Toplantısı

Yine İzmirimize Yakışır bi gezi Olmuş.

Bu Hafta Ehliyet sınavım var Ehliyetimi en kısa sürede alıp tekrardan aaranızda olmak istiyorum :cat:

ne gezisi lan :p gezi bu hafta sonu =) bu toplantı toplantı hadi motor'a çalış bak geçemiyorsun 20 sorudan :p

Erhan abi bi kerde Beni Sev Okşa O güzel türkcenle :queen:

Benim demek istedigimi anladılar hem bu ara gaza geldim Motordan 1-2 yanlış yapıorum :cat:

İnaşşalh alıcam elime kısa zamanda ehliye timi Vurucam Kırbacı CaBBarıma :wiinkk:

aykütüm topağı açtığın gibi sonunda süsünüde çok fiyakalı şekilde ekledin,
ellerine sağlık , katılım güzel olunca toplantı da keyifli oluyo , keyifli toplantıdanda bööle şık fotolar çıkıyo doğal olarak,
EliteXC de cebinde makinasıyla hızır gibi geldi ,bi kocaman aferin de ona :)

jengiz abi, o resimlere kadir bile inanmaz, fotoşop bilmiyosan paintleseydin resimin tarihini. :cherry:
yoksaaaaa, siz 7 aydır hep gurmedemiydiniz?:queen:
kim demiş biz yoktuk diye

biz hep buradaydık :p

adam uyuyor işte aylardır orada bana baksana kazaklarla oturuyorum yazın ağustosunda :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
adam uyuyor işte aylardır orada bana baksana kazaklarla oturuyorum yazın ağustosunda :queen:

Senin susmanı bekliyorum ne yapayım.....:queen::queen: Açıldımı çenen kapanmıyor.... Uyuttun beni orda....:queen::queen:
Hayır babam yaşında olmasan bişey yazacam ama büyüğümsün...:queen::queen::queen:

güzel vakit geçmiş ellerinize sağlık .kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim ... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar