- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, hep düşünürdüm motosikletleri nasıl daha görünür kılabiliriz diye ve uzun zamandır aklımı meşgul eden bir konu vardı " Ledleri kullanarak nasıl dikkat çekebiliriz, motorumuzu iyi ve görünür kılmak için hangi tip led kullanabiliriz." Sonunda kararımı verdim ve karaköy elektronikçiler çarsısına gidip uzun bir araştırma yaptım. Parlak ledleri motosikletin en geniş yerine takmalıydım, çünkü önümdeki sürücü dikiz aynasından bana baktığı zaman gördüğü yer motorumun en geniş yeri olacaktı, motormun dikiz aynası. Sollarken ilk görünen yerde oydu.
Belki zamanlamam biraz daha iyi olsaydı arka stop lambasını dikiz aynalarına taktığım ledlerden takabilirdim. Ama şimdiki haliylede gayet memnunum. Allahın izniyle ve arkadaşımın yardımıyla sonunda bitirdik. Bize bu nimetleri veren Allaha bin şükürler olsun. Aslında takmamız gereken bir kaç yer daha var ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim foto kalitesi pek iyi değil sanırım anlaşılıyordur ..
dikiz aynasına kullandığım ledler hazır satılıyorlar, 18 li şerit halinde dirençli 12 voltluk.

stop lambasındaki ledler

dikiz aynasında ki ledlerin takılmadan önceki son halleri

dikiz aynasına takılmış hali

bunları gerçekleştirmemde çok emeği geçen arkadaşım Aydın

buda ben

-----------------------
gelelim stop ledine

---------------------------
Motosikletimizi daha çok görünür kılacağız, fazla resim çekmedik. Yeni ledlerle ve yeni resimlerle beraber olmak üzere
Allah tüm mt ailesini kötü kazalardan korusun. Bu güzel gecede tüm dualarınız kabul olsun, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Saygılar Okhan.
Not: ilk defa resim ekliyorum fazla yer meşgul ettiysem üzgünüm.
Belki zamanlamam biraz daha iyi olsaydı arka stop lambasını dikiz aynalarına taktığım ledlerden takabilirdim. Ama şimdiki haliylede gayet memnunum. Allahın izniyle ve arkadaşımın yardımıyla sonunda bitirdik. Bize bu nimetleri veren Allaha bin şükürler olsun. Aslında takmamız gereken bir kaç yer daha var ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim foto kalitesi pek iyi değil sanırım anlaşılıyordur ..
dikiz aynasına kullandığım ledler hazır satılıyorlar, 18 li şerit halinde dirençli 12 voltluk.

stop lambasındaki ledler

dikiz aynasında ki ledlerin takılmadan önceki son halleri

dikiz aynasına takılmış hali

bunları gerçekleştirmemde çok emeği geçen arkadaşım Aydın

buda ben

-----------------------
gelelim stop ledine

---------------------------
Motosikletimizi daha çok görünür kılacağız, fazla resim çekmedik. Yeni ledlerle ve yeni resimlerle beraber olmak üzere
Saygılar Okhan.
Not: ilk defa resim ekliyorum fazla yer meşgul ettiysem üzgünüm.