Selam

İkna olayı çok basit motoru alıyorsun sonra üstüne alıyorsun sorduklarında ise "Kendim çalıştım aldım, kim ne karışır" bana hiç bişey diyemediler emin ol sana da diyemezler çocuk değilsin kocaman kızsın canım :)

yok yok bu şekilde olmaz ne ialeni kırıcaksın nede kendi arzundan vaz geçiceksin bak kardeşin motora biniyo ilk önceleri onada kızmışlardır ama daha sonradan alışmışlardır sende aynısını yapıcan zamanlka alışır onlar merak etme :)

:)

şöyle yapayım ben bi akşam motorla eve gideyim kaskı görünce anlarlar anahtarlarıda tv nin yanına koyarım bişey demeden odaya geçerim :p

şöyle yapayım ben bi akşam motorla eve gideyim kaskı görünce anlarlar anahtarlarıda tv nin yanına koyarım bişey demeden odaya geçerim :p

Hehhhhh ben de aynı öyle yaptım yemin ederim aynını yaptım. Kaskla eve girdim annem biliyordu zaten anahtar ile ruhsatı indirdim geçtim odama. Sonra tüm aile öğrendi ve hiç bişey de diyemediler evet Aygül sen öyle yap :) Bu arada hala mesajıma cevap vermedin :salut:

Aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Söyleyip moralini bozmak istemedim ama kusura bakma da rahat yaparsın.:queen::queen:

hoşbuldum

ya eve gittim motorlar çok ama yolcu olarak erkek kardeşimle :) sürücü olarak gitmek ayrı olacak inş bakalım :)

Aramıza hoşgeldin.:rendeer:

Söyleyip moralini bozmak istemedim ama kusura bakma da rahat yaparsın.:queen::queen:

O yapar ben onu tanıyorum :) moralini bozmayın arkadasımın sonra motor almaktan vazgeçerse sorumlu olarak sizi tutarım :)

hoşbuldum

ya eve gittim motorlar çok ama yolcu olarak erkek kardeşimle :) sürücü olarak gitmek ayrı olacak inş bakalım :)

Gİdersin gidersin hiç bişi olmaz ben gittim sende gidersin çünü mantıken bişey demeleri saçma olur sadece gönülleri biraz kırılı ve biraz darılırlar sana o da seni çok sevdiklerindendir bişey olmaz ama tak kaskını koluna düş evinin yoluna :):rendeer:

Son düzenleme:
Öncelikle hoşgeldin. Mümkünse eve götüreceğin ilk motor çok küçük olsun. Hatta evdekilerin gözüne motor gibi değilde oyuncak gibi görünsün. Bakınca "aaa ne ne kadar küçük, oyuncak gibi ben bile kullanırım bunu" dedirtecek şirinlikte bir motorla gidip konuya ısıtacaksın. Sonrasında yavaş yavaş ustalığınla birlikte makinanda büyüyecek. Ben bu taktikle aşabildim olayı. Öncesinde otuzlu yaşlarıma kadar önümde hep bir aile duvarı vardı.

zaten benim istedigim 125cc küçük motor :) resimlerini göstermiştim bu ne böyle demişlerdi :) çok şirin falan ama sanmıyorum ilerde büyük motor kullanabilecegimi ne bilim gaz verince uçar falan tutamam :)

Eşimde senin gibi düşünüyordu. Today 50 yi kendine uygun bulmuştu. Ehliyet sınavına hazırlanma aşamasında bile " ay bu ne kadar küçükmüş" deyip 125 lik scooterlara baygın baygın bakmaya başladı.

hem motorsiklet mağazasında çalışıyorsun hemde kullanmıyorsun ... insan sattığı malı tam olarak bilmeden nasıl başarılı olur ki... hemen atla o motorun üstüne...

:) evet 125cc kullanıcam dıyorum ama gözüm yükseklerde :D

yarın akşam başlıyorum kullanmaya :) hemen degil acele etmeyeyim gerçi 3 yıldır motor içindeyim ama hala acele etmeyeyim diyorum :p

o kadar büyüttügün gibi degil kullanınca anlayacaksın.. inş bi sorun olmadan ögrenirsin. ama motordan düşmeden de ögrenmek ii olmaz. sana kolay gelsin..:cat:

o kadar büyüttügün gibi degil kullanınca anlayacaksın.. inş bi sorun olmadan ögrenirsin. ama motordan düşmeden de ögrenmek ii olmaz. sana kolay gelsin..:cat:

Ya ağzınınızı hayrı açın motordan düşüp de bi yerlerini mi kırsın :salut::salut::salut:
Sonra ev desin ki haaa bak düştün kaza yaptın felan hiç bırakmasın olmaz öyle şey düşmesin :pr::pr:

Allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin düşmeden yuvarlanmadan dimiiii:rendeer::rendeer:

ya aslında dengem iyi kullanabiliyorum kadıköy-pendik arası gittim sahilden :) harika bişey kullanmak. Özgürlük. Ama işte ne bileyim :) buraya üye olana kadar da o kadar çok istek yoktu bu site değiştirdi :) yarından itibaren çalışmalara başlıyorum. :)
herkesede çok teşekkür ederim :)

Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin

ya aslında dengem iyi kullanabiliyorum kadıköy-pendik arası gittim sahilden :) harika bişey kullanmak. Özgürlük. Ama işte ne bileyim :) buraya üye olana kadar da o kadar çok istek yoktu bu site değiştirdi :) yarından itibaren çalışmalara başlıyorum. :)
herkesede çok teşekkür ederim :)

Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Önce sana etsin sana :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar