walla ben cannibal corpse konseri var pogo yaparız diye gitmiştim. :farao:
bumuydu yani yani güzel olan organizasyon sıcağın anlında ne bi gölge nede doğru düzgün izlemek için yer.motorlarıda tarlanın içine parkettirmeleride cabası.sanki altımızda öküz var.Ve hiçte adrenalin salgılancak bi durum yoktu.Havanın durumu hangi ayda hangi günde olduğumuza göre değişiyomuymuş,way be ben hiç bilmiyodum bunu.Ve o yarış alanına gelen ilk seyirciler bizdik bir allahın kulu yoktu anlatmayın bana şöle böle diye.
Biz motosiklet için gittik zaten
Cannibal corpse konseri ve pogo için değil her nedemekse
O tarla dediğin yer 14 yıldır krossların yapıldığı marmara bölgesinin en iyi pistlerinden bitanesi + burası motosiklet forumu banane pogodan banane cannibal corpseden
Sen başka bişey için geldiysen tabiki adrenalin yok dersin biz iyi zaman geçirdik
ilk siz geldiniz diye size özel gösteri mi yapmalarını bekliyodun ki
Söyleseydin sana şemsiye çay kahve getirirdik memnun ol diye bide motosiklet garajı yaptırırdık hoş ne koycaksan oraya

Altımızda öküz yok ama o kılıkta olanlar var :queen:
TMF GP KUPASI ŞAKİR ŞENKALAYCININ
17.08.2008
Türkiye Motokros Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. ayak yarışması Hayrabolu 18.Ayçiçeği Festivali'nin son günü bugün ilçemizde yapıldı. Belediye Başkanı Şener Çelikayar, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Belediye organizasyonu ile düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonasının 4. ayağının Hayrabolu Motokros Parkurunda başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek Bugün Türkiyenin dört bir yanından gelmiş 47 motokrosçu parkurumuzda yarıştı. Kendilerini ilçemizde misafir etmekten memnunuz, böyle bir parkuru motokros dünyasına kazandırmaktan son derece memnunuz, motosiklet severleri her zaman Hayraboluda ağırlamaktan memnunluk duyacağız. Bugün yine çekişmeli yarışlara sahne oldu pistimiz. 19 dalda yapılan yarışlara katılan tüm yarışmacıları kutluyorum dedi. Hayrabolu motokros parkurunda yapılan ve birbirinden güzel görüntülere sahne olan yarışmalarda 47 motokrosçu yarıştı. Yarışmalar 19 sınıfta yapıldı. Yarışmalarda, kategorilerinde MX-2A: Hayatin Söyler, E-2B : Mümtaz Pak, MX-2C: Nejat Süter, MX-1A: Şakir Şenkalaycı, MX-2A: Ata Nurcan, 1-A : Fırat Şahin, MX-1B: Eray Deniz Yörükoğlu, MX-2B: Selçuk Atay, TMF CP: Şakir Şenkalaycı, MX-1C: Dinç Giray, MX-2C: Olgun Coşkun , E1-C : Doğa Kılınç, E-2C : Kamil Tuncer, 80 cc A: Mehmet Çelik, 80 cc B: Kaan Can Bozkurt, 65 cc A: Harun Çabuk, 65 cc B: Asrın Rodi Pak, 50 cc : Emircan Şenkalaycı birinci oldular. TMF As Başkanı Süleyman Memnun, Hayrabolu Motokros Parkurunda yapılan yarışmaların çok çekişmeli geçtiğini, küçük yaralanmalı kazalar olmasına karşın, yarışmaların başarıyla tamamlandığını belirti. Dereceye giren motokrosçulara ödülleri Kaymakam Ali Fuat Türker, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya, Belediye Başkanı Şener Çelikayar, TMF Asbaşkanı Süleyman Memnun, TMF Yönetim Kurulu üyesi İsmail Özkan tarafından verildi