bende yeni başlayacagım ama nereden

Ya arkadaşlar bende bi motosiklet merakı çocuklugumdan beri var ama ne zaman para biriktirsem hep bi ihtiyaç çıktı ama artık almak istiyorum 2, el 0 1000/1500 ytl ye scoter motor fln ama peşin paramda yok vadeli alıcam artık ama ankarada nerden motor sürüş dersi alıp kulana bilirim bilmiyorum
help meeeeeeeeeeee :bounce::wiinkk::cat:

scooterın kullanımı çok zor diil, derse ihtiyacın olmayabilir. sahibinden.comda bissürü ikinci el scooter bulursun o paraya. 125lik bişi bakıcan. çinliler biraz sorunlu olur ama mecbur kalırsan alırsın, pıtır pıtır gezersin.

hoş buldum siteden ögrenecegim çok şey var anlaşılan ama bu scoterların büyük tekerlekli olanlarının adıda scoter olrakmı geçer acaba hiç bişi bilmiyorum:D

cuplar var, yarı otomatik şanzumanlı. onların tekeri büyüktür. küçük tekerler ankara yollarında çok iyi değil. cuplarda tipsiz biraz. hayırlısı olsun.

ÜSTAT sen bıraz zor bulurusun dıyorum böyle peşın yoksa bekle bıraz daha acelen ne kış geldı bende alıcam yenı bır makına ama ben bıle kış gelıyor dıye almıyorum sık dışını derım

ÜSTAT sen bıraz zor bulurusun dıyorum böyle peşın yoksa bekle bıraz daha acelen ne kış geldı bende alıcam yenı bır makına ama ben bıle kış gelıyor dıye almıyorum sık dışını derım

haklısın kardeş ama sıka sıka agzımda diş kalmadı yaş 26 oldu baharım geçiyor

al birader bi an önce, pazara gittin mi bugün? ordada bazen iyi motor oluyo. ama en iyisi sahibinden.com. bugün hallet şu işi, bekliyoz haberini.

abı ozmn neden scoter alıyon kı bu parayla guzel bır ybr bulurusn
bak vıtesli motor otomatıkden daha da kolay

kardeş aramıza hoşgeldin bede sana kışı bekle o zaman al derim hem o zaman nakitede ihtiyacın olmayabilir kışın insanlar motoru satmak için yer arıyolar herşey daha cazip oluyo :)

ben pazara gidemedim ama bi ugrıcam bide borç harç alıcam diyorum katılacam motor dünyasına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar