Hayaletim muratım benden başkalarıda vardı o gece zion,ison onlarda duydular motoru, ihale bana kalmasın sonra
içiniz rahat olsun.ben öğrendim zaten,:queen:ama o saydığın kişilerden değil.:wiinkk:
bir hafta yokum))
kendinize iyi bakın ADANA MT
:king:
teşekkürler ahmet sağolasın.bu arada kuyruk meselesi yüzünden sanırım uzuuuun bir süre motor değiştiremezsin.:queen:
Adana MT gözünüze çöp mü battı sabahın köründe resim derdine düşmüşünüz önce bi GÜNAYDIIIIIIIIIN denir bizim oralada
Alp isonun gazına gelme o sıçıtır bilem alamaz korkudan
Hayaletim muratım benden başkalarıda vardı o gece zion,ison onlarda duydular motoru, ihale bana kalmasın sonra
Tüm müslüman aleminin berat kandilini kutlar,sağlık esenlik dolu nice berat kandilleri dilerim...
büyük ihtimalle pazar aranızda olmayacağım ama mehmet arkadaşımız sizinle benden iyi ilgilenecektir önümüdeki hafta antalyaya gitmem gerekecek aniden çıktı gitmesemde olmaz dönüşte pazar düşünüyorum artık bir sonraki pazara kısmet anlayışınıza teşekkürler çadır ihtiyacı olan varsa benim çadrı alabilir tel haberleşiriz selamlar saygılar iyigeler kandiliniz mübarek olsun