23 Ağustos Ehliyet Sınavına Girenlere Başarılar!

Evet arkadaşlar konu başlıgındanda anlaşılacagı gibi 23 agustosda a2 ehliyet yazılı sınavı var.

30 ilkyardım

40 trafik

20 de motor sorusu var.

Es gecen arkadaşlar olursa diye yazıyorum Gecen cıkan sorulara calısmanız yetecektir gercekten bütün sınav soruları tamamen aynı şeyler neredeyse.

Motoru biras daha sıkı tutmanızı öneririm.

Herkese 23 agustosda Başarılar! (Kendimde Dahil :p )

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi düşündüm böyle bi başlık açmayı :)
ben de gircem
beylerbeyi hacı sabancı lises'nde
b ile işim bitti 20 soruluk motora gircem artık (A2)
inş geçerim de eylül bitmeden alırım ehliyeti...

ya bırak Allah aşkına, sen git almanyada 2 ay tatil yap çalışma sonra kendine başarılar dile:p çalışanlar kazansın kardeşim ama çalışmayıp kazananlar lafım size akıllı olun :p

ya bırak Allah aşkına, sen git almanyada 2 ay tatil yap çalışma sonra kendine başarılar dile:p çalışanlar kazansın kardeşim ama çalışmayıp kazananlar lafım size akıllı olun :p

1. Abi 2 ay deil 1 ay Gittim Hemde tatil Yapmadım Çalıştım CıBıRım için para biriktirdim :)

2. Bende İzmirde oturuyorum,benmde Hakkım var Hıh.

Su ana kadar eski testlerden Kaldıgım bi ders olmadı.:cat:

Bende giriyorum. Az kalmış yaw :mrgreen: heyecan bastı şimdi. Eğitim cd'lerini bitireyim bari. Sınava kırkarelinde giriyoruz biz.

Sınava girecek herkese başarılar

Egitim Cd si Hikaye Tamamen gene yararı vardır ama bence en iyisi eski testler eski cıkan sorular :cherry:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
başarılar tüm arkadaşalra

Egitim Cd si Hikaye Tamamen gene yararı vardır ama bence en iyisi eski testler eski cıkan sorular :cherry:

Yok adam anlatıyor güzel oluyor. Motor ve ilkyardıma eğileyim şimdi :cat:

Ayrıca elinde çıkmış sorular varsa birinin elinde upload edip gönderebilir mi ? Tek tek uğraşmayalım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler:queen: daha hiç derslere girmedim, hadi derslere girmeyi bir yana bıraktım verdikleri kitapçığı açmadım bile:mrgreen: bu aksam gidince calısayım. sen söylemesen aklımın ucundan bile geçmiyordu. valla bugün biraz calısayımda ayıp olmasın:mrgreen: ya ben yazılı sınavı gecerimde. direksiyon sınavında bi pot kırarım diye acayip çekiniyorum.

aaaaaaaaaa bişe soracam. sınava herhangi bir okulda m giriyoruz:silent: ben adamlara sordum hayır burda gireceksin dediler.:silent:

Son düzenleme:
Bişi Deil Sürücü kursundan sınav kartını gidip alabilrsin.

Muratcan

www.gelisimsurucu.com da butun sorular var ben bugun 19nisanı çözdum

ilkyardım: 76
trafik:83
motor:60 :(

Motora kafa yormam lazım :)

herkese kolay gelsin sıkı tutun işi.

Evet arkadaşlar konu başlıgındanda anlaşılacagı gibi 23 agustosda a2 ehliyet yazılı sınavı var.

30 ilkyardım

40 trafik

20 de motor sorusu var.

Es gecen arkadaşlar olursa diye yazıyorum Gecen cıkan sorulara calısmanız yetecektir gercekten bütün sınav soruları tamamen aynı şeyler neredeyse.

Motoru biras daha sıkı tutmanızı öneririm.

Herkese 23 agustosda Başarılar! (Kendimde Dahil :p )

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

amin valla bende girecem ama tırrrsıyom inşallah bidaha girmek zorunda kalmam :)

teşekkürler:queen: daha hiç derslere girmedim, hadi derslere girmeyi bir yana bıraktım verdikleri kitapçığı açmadım bile:mrgreen: bu aksam gidince calısayım. sen söylemesen aklımın ucundan bile geçmiyordu. valla bugün biraz calısayımda ayıp olmasın:mrgreen: ya ben yazılı sınavı gecerimde. direksiyon sınavında bi pot kırarım diye acayip çekiniyorum.

aaaaaaaaaa bişe soracam. sınava herhangi bir okulda m giriyoruz:silent: ben adamlara sordum hayır burda gireceksin dediler.:silent:

Çalışıormusun Eftelya :queen:

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/surucu/sy/2008/2008_4/Sy_surucu.asp
sınava gireceğiniz yeri yukarıdaki linkten tc kimlik no. ile öğrenebilirsiniz:cat:
ek
@eftelya direksiyon sınavı sandığın gibi birşey değil dengede dur düşme yeter.Adamlar piste sokup tur zamanını ölçmüyolar:)
5 adım gidiyosun geri geliyosun..:cat:

Ben Kursa yazılmadım bende öğrenebilirmiim :p şaka şaka
Sınava Girecek Arkadaslara Şimdiden başarılar inş geçersiniz dostlarım...:):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çalışıormusun Eftelya :queen:

calısıom yaa. motordan test çözdüm biraz önce 100 üzerinden 76 aldım .biraz daha calısıp garantiye almam lazım .avrupa yakasında derginin patronu diyo ya hani >>>>>>> hadi arkadaslar calısın calısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar