Pazar günü hava iyi olacak
Rüzgarda olmıycak gibi bişey
Zaten havalar çok sıcak gidiyor
Denize girmek için iyi bir gün olacaktır
Şortlarınızı almadan gitmeyin derim ben
4 demek istedin sanırım,max 140-150 kısmını sevdim (inşallah max 140-150:mrgreen
![]()
ERDEM bekliyoruz Dostum... BU ARADA ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜNE ŞORTLARINIZIDA ALIP GELİN... SİNAN DOSTUM HAKANLARDA GELİYOR ONLARLA BERABER GEL SENDE YANİ BÖLÜK SALIK GİTMEYELİM ÇERKEZKÖYLÜ ARKADAŞIM 90 LA GİDELİM TAM Bİ GRUP BİLİNCİ OLSUN... :cat:
hocam 90 çok az değilmi?dediğim gibi biz 120-130 gderiz bence çok makul hızlar daha düşüğü motor kullanıcısı için tehlike bence araçlar sıkıştırabilir o hızlarda.
usta , zaten ben kendi motorumla gelemiyom , benim makina pazar günü dolu olcak , one(emre)'nin artçışı olarak gelicem .ERDEM bekliyoruz Dostum... BU ARADA ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜNE ŞORTLARINIZIDA ALIP GELİN... SİNAN DOSTUM HAKANLARDA GELİYOR ONLARLA BERABER GEL SENDE YANİ BÖLÜK SALIK GİTMEYELİM ÇERKEZKÖYLÜ ARKADAŞIM 90 LA GİDELİM TAM Bİ GRUP BİLİNCİ OLSUN... :cat:
burdan 3 kişi yolda 4 kişi :mrgreen: walla basmıycam sinan ama inşallah kaskın kafana iyice oturuyodur,yolda sağlam araba denk gelirse rollon yapabilirim :queen:
istanbuldan gelen varsa ve azami hız 90 km ile katılmak isteyen varsa ben ve eşim saat 07.30 da beylikdüzü bauhausun önündeyiz beklerim....