APV41.cengiz abime geçmiş olsun

cengiz abim bu gün işyerinde ufak bir kaza yapmış bir tahtaya basıp ayağını burkmuş ve bu haliylede bizi yanlız bırakmadı toplantıya geldi bu inceliyi ve düşüncesinden dolayı teşekür ederim ve allahtan acil şifalar dilerim geçmiş olsun abicim seni seviyoruz :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cengiz abim bu gün işyerinde ufak bir kaza yapmış bir tahtaya basıp ayağını burkmuş ve bu haliylede bizi yanlız bırakmadı toplantıya geldi bu inceliyi ve düşüncesinden dolayı teşekür ederim ve allahtan acil şifalar dilerim geçmiş olsun abicim seni seviyoruz :rendeer:

Yav bende fırına tepsiyi sürerken elimi yaktım.... Bana geçmiş olsun yok mu?....:queen::queen::queen::queen:

Bu arada kaza için geçmiş olsun hayali kankam..... :queen::queen: Ümmet babayla tokuşturursunuz ayakları artık....:queen::queen::queen:

Yav bende fırına tepsiyi sürerken elimi yaktım.... Bana geçmiş olsun yok mu?....:queen::queen::queen::queen:

Bu arada kaza için geçmiş olsun hayali kankam..... :queen::queen: Ümmet babayla tokuşturursunuz ayakları artık....:queen::queen::queen:

ALPER ABİ YEMİN EDERİM SÜPERSİN:queen: ümmet amcayla yanyana düşünsene offf diyom neyse allah beterinden korusun :rendeer:

Son düzenleme:
sağolun ama kötülere bişi olmaz yarın geçer :) zaten bu topik yarın kitlenir kişisel başlık açmak yasaktır :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ALPER ABİ YEMİN EDERİM SÜPERSİN:queen: ümmet amcayla yanyana düşünsene offf diyom neyse allah peterinden korusun :rendeer:

Valla asıl SÜPER sensin....:queen::queen::queen::queen:
Peter kim lam.... :queen::queen:

Bir peter tanıyom ama alplerdeydi o... Heidi nin erkek arkadaşı...:queen::queen: O mu?..... :queen::queen:

Akşam akşam yarıldım gene..... Çok yaşa lem....:queen::queen::queen:

AVP kim bende onu tanımıyorum :queen: CESUR kopardın gecenin bir vakti bizi sen bizi güldürdün alllahta seni güldürsün :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
AVP kim bende onu tanımıyorum :queen: CESUR kopardın gecenin bir vakti bizi sen bizi güldürdün alllahta seni güldürsün :cat:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Hıp hızlı cesi . Sırf senin için BONUS kartımı iptal ettiricem lem.... :queen::queen::queen::queen:

sensin yani evet vaybe yanlış yazmışım yahu ulan kırk yılın başında bir topik açıyım dedim onuda berbat etim aferin olmasın bana beni kınayın hata banlayın şşşşşşt şaka yaptım sakın banlamayın daha çok işim var :queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:

Kaşıntı yapar lem o.... :queen::queen::queen: Cüzdana koyup arka cebime koyamam bile.... :queen::queen::queen:

selenin altına koyarsın :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bişi olmaz ya en çok yarın sabaha kadar ayağın davul gibi olur belki morarır, akşam anlattığından yanlış hatırlamıyosam fren ayağını gösteriyodun, frene basarken biraz canın yanar o kadarcık

geçmiş olsun AVP14 :mrgreen: :rendeer:

bişi olmaz ya en çok yarın sabaha kadar ayağın davul gibi olur belki morarır, akşam anlattığından yanlış hatırlamıyosam fren ayağını gösteriyodun, frene basarken biraz canın yanar o kadarcık

geçmiş olsun AVP14 :mrgreen: :rendeer:

çok enteresan bir geçmiş olsun mesajı bizin musatafadan :queen:insan bi sorar abi nasıl oldu kendine dikat et falan der karga çomağı ne olcak :queen:bide utanmadan yazmış avp 14... 14 ne oluyor :queen:

sağolun arkadaşlar küçük ve önemsiz bir kaza ama canımı yakmaya devam ediyor :pale:geçince birşey kalmayacakmış :) ve iyi haber ÖLMEYECEKMİŞİM bu kazadan dolayı aldığım yaralardan, doktorum daha sen çok can yakarsın bu seni sarsmaz dedi :queen:

sağol kardeşim :rendeer: ama bana göz, nazar işlemez :bounce:senin imzadaki durum beni yaralar sadece, belki bu durumda KIYAMET alametidir

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar