Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

polislerden bişe olmuo fazla sonuçta kanıtlayacak bi delili olmadığından çok elinde hemde motorlularla uraşmak zor oluyor
ama elinde dur emrine karşılık durmadığına dair kayıt warsa o zaman ayrı

Hehehehe Öyle bi kanıt yok bana dur dedi durdum sağa çektim sonra kendisi gitti bende o gidince bastım gittim köprüye döndüm FSM den Beşiktaş a Çıktım gittim

CBR 125 :

Sen bi de 140 La radara düşersin :) oh oh gör o zaman gör :queen:

140 ı orda yapmadım radarsız yolda yaptım 120-130 ile gittim otobanda ki zaten 600 lük makinalar 200 den aşağı inmiyo otobanda o zaman onlar hergün radar da :p

Son düzenleme:
3 gün içerisinde ödemeyi normal geçiş tarifesinden yapabiliodun
yani en azından köprü için böle..
3 günü geçerse sölediğin rakamlar oluyo

evet türkçe.şirinevler oto severden aldım

Vay benim burdan almışssın ben hergün oranın önünden geçiyorum. Eskiden orası bana hava atardı şimdi ben onlara atıyorum Benim egsoz onların orjinalinden daha tok ve gür ses çıkarıyor ordan geçerken bakıyorlar bi de jantlar beyaz tatlı duruyor allah CEZALARDAN esirgesin dimi arkadslar. Bana da kullanma klavuzu lazım ya okuduktan sonra bana verebilirmisin kardeşim

Vay benim burdan almışssın ben hergün oranın önünden geçiyorum. Eskiden orası bana hava atardı şimdi ben onlara atıyorum Benim egsoz onların orjinalinden daha tok ve gür ses çıkarıyor ordan geçerken bakıyorlar bi de jantlar beyaz tatlı duruyor allah CEZALARDAN esirgesin dimi arkadslar. Bana da kullanma klavuzu lazım ya okuduktan sonra bana verebilirmisin kardeşim

internetten kullanım kılavuzu indirilebiliyor :)

Arkadaşlar çok kötü bişey daha oldu Balmumcu SHELL den 7 ytl karşılığı aldığım 4 litre benzin bozuk çıktı bu gün ofisten eve gelirken motor çok zor çaalıştı ve rölantisi çok kötü oldu egzozdan duman çıkmaya başladı ne yapıcam şimdi yaa :(:(

Gördün mü sana fazla benzin veren adamı :farao: Motoru aldığın adama söle hemen ; Senin işi halleder :wiinkk:

Arkadaşlar çok kötü bişey daha oldu Balmumcu SHELL den 7 ytl karşılığı aldığım 4 litre benzin bozuk çıktı bu gün ofisten eve gelirken motor çok zor çaalıştı ve rölantisi çok kötü oldu egzozdan duman çıkmaya başladı ne yapıcam şimdi yaa :(:(

ucuz etin yahnisi :farao:

bana verecekleri kılavuz türkçe midir acaba cumartesi öğrencez bakalım? Bu salı da gelmez şimdi

walla bn istde hiç beklemedim gittim arabaya yukledık getırdık yaklasık 7,8 tane cbr 125 wardı .zaten salı gelcek dedılerse getırıolar kurumsal acıdan cok sağlamlar

ınternetten ındıremezsen fotokopiyle çoğaltırız kitap gibi kopyalıolar. onu hıc ayırmıcam ymndan :cherry: seneye didime gidicemde

Son düzenleme:
CBR-125
dotum pm attım ama dikkat etmedin sanırım.bende kuyrugu iptal edicem senin fotoları görebilirmiyiz nasıl durmuş bi bakalım

Haftaya Ehliyet Sınavım var, Ehlyetimi aldıktan 1-2 ay içerisindede Allahın İzniyle ilk motorum Olarak CıBıRımı Alacagım.

Çaqo Senn motor ayvayı yemiş sen en iyisi bana yolla ben sana Telefonu Yolliyim

Benim motor Burdakilerin en temizlerinden birisi canım :)

Bu arada Telefon aldım ben :p Temiz motor görmek isteyen baksın :)

Resimde Hanımağa ve kardeşim olduğundan sansürLedim :p

CBR, CBF, 125-250-600-1000 hepsi güzel çünkü HONDA hayat onda bende civic 1.4 is var hatuna verip özgürlüğe kavuşmaya çalışacağım. daha motorsiklet ehliyetim ve de ayrıca tecrübem de yok ama çok sabırlıyımdır çok okur az yazarım aranıza beni de kabul ederseniz sevinirim saygılar sevgiler hürmetler...

cakalaz
senin arka lastiğin yanak olcusu kac cok yuksek geldi bana.

yalova festivalinde içime seytan girerek yaktım lastiği kısmetse yarın değiştiriyorum.
motorun orjinal yanak ebatlarını 10 rakam düşürerek kalınlığıda 20 rakam yukselterek korumaya calısıcam.100\80 olan arka lastiği 120\70 on lastiğide 80\90 olan ebatlarını 100\70 yapicam. bakalım neye benzicek.eskisine nazaran daha yere yakın olucak diye hesaplıyorum ama bakalım:silent::silent:

BaturSKL

dostum sen avcıların neresindensin bakiim:p gel senide bizim ceteye alalım.hemen hemen heraksam avcılar sahildeyiz.cayı besiktasta yemeği tekirdağda yeriz.:mrgreen:

Son düzenleme:
cakalaz
senin arka lastiğin yanak olcusu kac cok yuksek geldi bana.

yalova festivalinde içime seytan girerek yaktım lastiği kısmetse yarın değiştiriyorum.
motorun orjinal yanak ebatlarını 10 rakam düşürerek kalınlığıda 20 rakam yukselterek korumaya calısıcam.100\80 olan arka lastiği 120\70 on lastiğide 80\90 olan ebatlarını 100\70 yapicam. bakalım neye benzicek.eskisine nazaran daha yere yakın olucak diye hesaplıyorum ama bakalım:silent::silent:

BaturSKL

dostum sen avcıların neresindensin bakiim:p gel senide bizim ceteye alalım.hemen hemen heraksam avcılar sahildeyiz.cayı besiktasta yemeği tekirdağda yeriz.:mrgreen:

Bende Şirinevlerdeyim Avcılara gelebilirim beni çeteye değil de aranıza alırsanız sevinirim :) Çete felan hoşdeğil biz akıllı uslu motosiklet sürücüleriyiz dimi Güneybatı daki motosiklet çeteleri değiliz :)

Gördün mü sana fazla benzin veren adamı :farao: Motoru aldığın adama söle hemen ; Senin işi halleder :wiinkk:

Depoma koyulan yakıt BENZİN İLE KARIŞIK MAZOT muş Bunu Yapan İstasyon Beşiktaş Balmumcu İstasyonu.

Dün akşam hemen aşağı indik bir hortum ve bir bidon ile içindeki MAZOTu çektik abinin motorundan benzin koyduk çalıştırdık sonra gidip benzin aldık geldik şimdi iyi normal çalışıyor bu gün de bakımı yapılacak yağ,zincir,su vs... çok kötü oldum yaa
Ofisten çıkınca o istasyona gidip motorun egzozunu o adamın gö..zünee sokucam
ucuz etin yahnisi :farao:

Depoma koyulan yakıt BENZİN İLE KARIŞIK MAZOT muş Bunu Yapan İstasyon Beşiktaş Balmumcu İstasyonu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar