[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

aslında benim gelip gelemiyecegim yarın belli olucak
yarın kızarkadaşımı doktora götürücem şayet durum kötüyse onu teselli etmek için yanında kalmam gerekebilir ozamanda gelemem.
gelebilirsem m.köyden filan biriniz alırsınız beni sevabına :p

sen koca kutuyu bitir 1 tane dolma bırak sonrada ye de yemem tabi :pale::p

bekliye bekliye dayanamadım ne yapayım o dolmanın nasıl kaldınıda anlamış dehilim :queen::queen::queen:

Gürkan abi ben seni anlıyorum :p

ya yok mu beni götürcek yakışıklı , alımlı , mert , dürüst , efendi , ismi ( Gökhan veya Murat ) olan erkekk ? :p

iyiki köprü dedim ya anlıyan anlar :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Super Moderator
yarın akşam bizim evde mangal yapılacağından dolayı ben gelemiyorum:p

bekliye bekliye dayanamadım ne yapayım o dolmanın nasıl kaldınıda anlamış dehilim :queen::queen::queen:

hadi yedin bide sana dolma getirdim deme :p

cadı sen bizim herşeyimizsin, olurmu öyle şey yaw, sevdiğimizden takılıyoruz, işimiz olmaz yoksa, ewet geldim çok şükür tek parça anlatırım görüştüğümüzde

t c y s:rendeer:

hoşgeldin o vakit en kısa sürede yol maceranı dinlemek istiyorum :p

Son düzenleme:
aferin sana bide kaçsaydı zaten burda olmazdın yarın grş ben kaçtım kendine iyi bak:rendeer:

yarın nası görüşücez ya sen diyosun galata köprüsü ben diyorum içmeler köprüsü murat abi zaten götürmüyo .. Milli etmeden sorumlu devlet bakanımız gökhan abi de tık yok Erdinç abi de götürmüyo :salut:

Super Moderator
yarın nası görüşücez ya sen diyosun galata köprüsü ben diyorum içmeler köprüsü murat abi zaten götürmüyo .. Milli etmeden sorumlu devlet bakanımız gökhan abi de tık yok Erdinç abi de götürmüyo :salut:

eneee kaldın yolda iyi mi:p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar