[İstanbul MT] 16/08/2008 istanbul'a veda buluşması

Arkadaşlar Toplanma Noktası Belirlemiş :) Merter de Mc Var orayı.. Karşı tarafa geçin köprüden hatta gişelerde bile sorsanz MERTER Mc e Nası Giderim Die Direk Tarif Ederler Size. :)

Biz Erdinç abi ile 8 gibi çıkıp Ümraniye taraflarında geleceğiz.Yani Merter MC'e değil direk buluşma yerine geleceğimizden o yerin adresi lazım:cat:

Super Moderator
sorma gidicez gibi gözüküyo ama yeri nasıl bulcaz merak ediyorum

alper
açık adres istiyoruzzz
harita istiyoruz
yoksa gelmeyis hee sen bilin
size yetişemiycegimize göre biz sonradan geliccezzz
kardeşim sen merter mc donalds ı biliyormusun orayı bul ben gelip alırım sizi ordan:cat:
Bundan sonra artçı bayan arkadaşları alacam, Onlar hem zarif hemde hafif oluyorlar :)
ben artçıyı 55 kilo üstü almıyorum zaten:p:cat::queen::queen:
merhaba arkadaşlar. alper, abi harbiden gelmek isterdim uzun zaman oldu bir araya gelmeyeli özledim sizleri, ama hem yapmam gereken işlerim var. işleri ertelerdik her neyse de geçtiğimiz pazartesi ufak bir kaza yaptım :( motorum serviste yapılıyor. neyseki Allah tan bende bişey yok. haksız olan karşı taraftı sigortasından yapılıyor. size ii eğlenceler. hayırlı yolculuklar alper.
çok büğyük geçmiş olsun umarım en kötü kazan bu olur
sende bişey olmaması sevindirici:rendeer::cat:
Biz Erdinç abi ile 8 gibi çıkıp Ümraniye taraflarında geleceğiz.Yani Merter MC'e değil direk buluşma yerine geleceğimizden o yerin adresi lazım:cat:

siz gelene kadar yemekden kalkarız olm biz:p:queen:
çay bahçesini mi tarif etsek ne:p:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim sen merter mc donalds ı biliyormusun orayı bul ben gelip alırım sizi ordan:cat:

ben artçıyı 55 kilo üstü almıyorum zaten:p:cat::queen::queen:

Yanında terazimi taşıyosun Alpercim, 56 olunca heralde indiriyosundur aşşağıya :):queen:

yemek

koçum ne yapayım köprüye gelmiyorsun sen bari cad benim olduhum yere kadar kendi geliyor:queen::queen::queen:

işten gelcem aç olurum haberin ola :queen:

bi süpriz yapıyım bari sana :rendeer::rendeer::rendeer:

benden büğünlük bu kadar paydoz salacakta görüşmek üzere :rendeer:

şeker geçerken benide alırmısın evden:))) Bu kadar yakınıma geliyosunuz madem, gelmeden olmaz:)

cadı be uydur artık bi mobilet scooter felan,:cherry: bütün topiclerin yarısı seni kim götürücek muhabbetiyle geçiyo, oku oku nereye kadar kardeşim buda göz yani:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi sendemi iştah yok Şilede garsonu yiyecektin zor kurtardık çocuğu elinden :)

Ben pendik civarı gelecem arkadaşlar hafif artçılar tercih sebebimdir, yoksaa tam 200 km yapamıyorum 199-198 oluyor :)
Utanan sıkılan varsa özeldende atabilite :):bounce:

abi o garsonda yenmeyi hakekmişti iki sefer siparişi yanlış yetirdi tansiyonum yükseldi aparat benden fazla yedi bu arada biliyorsun tavladada seni yedi çatır çutur :queen::queen::queen::queen::queen:

iyiki bi sorduk yani :salut: konuşmuyom ben senle :salut: ben yerimi by_moto ya devrettim :p

geldin mi tatilden

ben by motoyu alıcam ama köprüye gelmiyor ne yapayım :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi o garsonda yenmeyi hakekmişti iki sefer siparişi yanlış yetirdi tansiyonum yükseldi aparat benden fazla yedi bu arada biliyorsun tavladada seni yedi çatır çutur :queen::queen::queen::queen::queen:

ben by motoyu alıcam ama köprüye gelmiyor ne yapayım :queen::queen::queen:

Biliyosunki abi adam ne bulduysa sana getiryordu, korktuğu için..:queen:
:queen:

Aparat abimiz yaşça benden büyük, Biz büyüklerimize saygılıyız, yenmek yakışık almazdı :bounce:

Çağla nerde oturuyorki, Ben pendikten % 50 ihtimal gelecem, yada gelmiyecem, hep sondakikada bişi çıkıyor,

By Moto hakkını kaybetti götürmem onu, kazadan sonra ohh iyi ki gelmemişim dedi Yazdım kara tahtaya ..

İçli köfte canım çektii yaa off off, Oğlum ve benden kalırsa yeriz artıkın :):queen:

ben biliyom fakat söylemem:queen::queen::queen:

aslında benim gelip gelemiyecegim yarın belli olucak
yarın kızarkadaşımı doktora götürücem şayet durum kötüyse onu teselli etmek için yanında kalmam gerekebilir ozamanda gelemem.
gelebilirsem m.köyden filan biriniz alırsınız beni sevabına :p

cadı senin iştahın yok biliyom akşam salacak sahile zeytin yağlı dolma getirdim onu bile yemedin geçmiş olsun :rendeer::queen::queen::queen:

sen koca kutuyu bitir 1 tane dolma bırak sonrada ye de yemem tabi :pale::p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar