Evet arkadaşlar hortlamış bir topiği canlandırmaya çalışıyoruz. Ben bu motorun kullanıcısı olarak diyebileceğim tek şey ödeyeceğiniz bedelin her bir kuruşunun karşılığını alıyor olmanızdır. Bana ilginç gelen geçmiş senelerde yazmış bazı arkadaşların tam bilgileri veya araştırmaları olmadan kesin yorumda bulunmuş olmaları. Gerek teknik gerekse sürüş olarak merak edilen konular olursa ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Herşeyden önce bu motorlar Honda'nın İspanya'da ki fabrikasından geliyor. Ayrıca nereden geldiğide önemli değil zira honda'nın belirlediği kriterlere uygun imal ediliyor. Dikkat ettim geçmişte bazı arkadaşlar BMW ile mukayese etmişler. Rica etsem bunun muadili olan BMW modelini bana söyleyebilirler mi? Bu kapasitede ve tam bir touring olarak bir modeli yok ki.
Şu anda Honda'nın Türkiye satış fiyatları neredeyse avrupa ülkelerinde ki fiyatlarla aynı. Yani Türkiye'de ki afaki vergileri kendi içinde nispeten sindirmiş durumda. Birde mukayeseye koyduklarını incelesinler ve onun gerçekte ne değer ettiğini görsünler. Hepinize iyi günler ve sağlıcaklı sürüşler dilerim.