[Gaziantep - MT]

ali abi öncelikle hoşgeldin fotoğraflar için teşekkür ederim biz gidemesekte gitmiş kadar olduk :cat: :rendeer:

hayali abi köprünün üstünde çok şahane poz vermişsin abi sizlerde hoşgeldiniz abi allah kaza bela vermesin cümlemize :rendeer::rendeer::rendeer:

bende gezmeye gittim ama motosikletle değil biz grup olarak mesai arkadaşlarımızla trabzon ordu ve samsuna gittim abi oraları muhteşem yeşilin her rengi var kısmet olurda motorlarımızın cc' sini büyütebilirsem ilk iş motosikletle gitmek olucak bu arada orda izmir mt'den bi abimlde karşılaştım 3 motor ve hanımları ile birlikte gelmişlerdi onlarında selamı var hepinize :rendeer:

motorum sonunda bitti...

bu boyadan geldikten sonra ilk görüntüsü
motor1023sv4.jpg

motor1022od2.jpg

motor1026rh1.jpg

motor1040yo5.jpg

motor1036ud2.jpg

motor1031ky1.jpg

tam düzüüm bitince çok güzel bişi olacak inş

Son düzenleme:
eyup ne yaptın bu motoru sen yaw sarı siyah ondan sonra kahverengi ondan sonrada bu son hali mi :cat:senmi düzdün uslluyamı düzdürdün paylaşımın için saol bu hali çook süper olmuşş böyle kalsın yeter artık:cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
eyup ne yaptın bu motoru sen yaw sarı siyah ondan sonra kahverengi ondan sonrada bu son hali mi :cat:senmi düzdün uslluyamı düzdürdün paylaşımın için saol bu hali çook süper olmuşş böyle kalsın yeter artık:cat::cat::cat::cat::cat:

kenanım buson böyle kalacak. isocan dükkanı kapadı ya gönlünü hoş eylemek için düzdük. bide turuncu siyah geliy az kaldı:D hiç arayıp sorma ha tmm mı.. düşünceleriniz için saolun arklar motor buğün itibariyle tabelacılık işleri bitiyo akşamfotoları yayınlarım. dehşet bişi oldu. Allah esirgesin.

kenanım buson böyle kalacak. isocan dükkanı kapadı ya gönlünü hoş eylemek için düzdük. bide turuncu siyah geliy az kaldı:D hiç arayıp sorma ha tmm mı.. düşünceleriniz için saolun arklar motor buğün itibariyle tabelacılık işleri bitiyo akşamfotoları yayınlarım. dehşet bişi oldu. Allah esirgesin.

ya eyup ne yaplım isoyla anlaşamadık bende selemı kestim ama seni arıyorum ulaşamıyorum:pale::pale:

Gaziantep İl Temsilcisi
DUYURU

16/08/2008 TARIHIN DE TOPLANIYORUZ cuma günu

YER: kale altı cıvarı butuk otel karşisi dost cay evi
SAAT:21:00
KONU: kardeş okul kampanyası hakkında görüşecegiz mutlaka orda olun arkadaşlar pazar günu kardeş okulumuza gidip okulu boyayacagiz gereklı düzenlemelerı yapacagiz

kimse gelemıyecem gibi mazeretler uydurmasın :bounce::bounce:

Arkadaşlar ali abi yanlış yazmış:queen::queen:gözde tost evi buluşma yerimiz saat 8:30 ila 9:00 arasında kır evinden yukarı dogru çıkarken sagda gözde tost evi var orada olacagız.:wiinkk:Lütfen herkesi orda görmek istiyoruz arkadaşlar.Sonradan yan yattı,çamura battı,lastik patladı,şöför atladı gibi mazeretler istemiyorum:queen:Demeyin ki bizi toplantıya çagıranmı var demeyin.Mutlaka herkesi bi arada görmek istiyorum.Bide sitede yeni katılıp aktif olan arkadaşlardan ricam orda olurlarsa onlarlada bi tanışmış oluruz.Hemde arkadaşlar bu gittigimiz yer hoşunuza giderse orayı mekan yapmayı düşünüyoruz.Kalın saglıcakla cuma günü görüşmek üzere.Sizin için özel közde çay demlettiriyorum :flower::flower::flower:

Arkadaşlar ali abi yanlış yazmış:queen::queen:gözde tost evi buluşma yerimiz saat 8:30 ila 9:00 arasında kır evinden yukarı dogru çıkarken sagda gözde tost evi var orada olacagız.:wiinkk:Lütfen herkesi orda görmek istiyoruz arkadaşlar.Sonradan yan yattı,çamura battı,lastik patladı,şöför atladı gibi mazeretler istemiyorum:queen:Demeyin ki bizi toplantıya çagıranmı var demeyin.Mutlaka herkesi bi arada görmek istiyorum.Bide sitede yeni katılıp aktif olan arkadaşlardan ricam orda olurlarsa onlarlada bi tanışmış oluruz.Hemde arkadaşlar bu gittigimiz yer hoşunuza giderse orayı mekan yapmayı düşünüyoruz.Kalın saglıcakla cuma günü görüşmek üzere.Sizin için özel közde çay demlettiriyorum :flower::flower::flower:

fıstıklarda benden ali abi:queen::queen:anladın sen onu::winkwink

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki hem toplantıya, hemde kardeş okul yardımı için okula gelemiyeceğim.:pr: pazar günü benden başka kimse kalmıyor iş yerimde. mecburi nöbet yani. herkes izne ayrıldı. :salut:

bu gözde tost evi kalenin ordamı tam olarak tarif ederseniz 1 saat sonra bende oradayım

ben açıkcası yediimden tat alamadım:salut:mahmut abi yarın bi ara kimlikleri değişelim abi:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar